Csaknem egy hónapja számoltunk be róla, hogy az argentin-olasz támadó iránt olasz klubok érdeklődnek. Leandro Martínez az előző bajnokságban tíz alkalommal kezdőként, hétszer csereként kapott lehetőséget, egy gólt szerzett. Sokat volt sérült, így Mészöly Géza a tavasszal már kevésbé számíthatott a támadóra.

A 26 éves labdarúgó a tuttomercatoweb.com információja szerint a Lega Proban szereplő Lucchesénél bejelentették a támadó érkezését, aki már a csapattal edz, és „ideiglenesen” kerül az olasz csapathoz – valószínűleg egyéves kölcsönadásról van szó.

Leandro Martínez a Parmánál kezdte a pályafutását, majd több olasz csapatnál és Svájcban is szerepelt, 2013-ban költözött Magyarországra, nálunk a Budapest Honvéd és a Győri ETO játékosa is volt, mielőtt a Haladáshoz került.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Sjoerd Ars (holland, NAC Breda – Hollandia), Lévai Gergő (Eberau – Ausztria), Sjoerd Overgoor (holland, SC Cambuur – Hollandia), Polgár Kristóf (Liverpool – Anglia), Szellák Soma (Dunaújváros)
Kölcsönbe érkezők: Ezequiel Calvente Criado (spanyol, Békéscsaba)
Kölcsönből visszatérők:
Hegedűs János (Budaörs), Jancsó András (Sopron), Rácz Barnabás (Sopron), Tóth Martin (Sopron)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: Szőke Dániel, Tóth Máté
Kiszemeltek: Hidvégi Sándor
(Szigetszentmiklós)
Távozók:
Ante Batarelo (horvát, szabadon igazolható), Ugrai Roland (DVTK), Thomas Wils (belga, Lierse SK – Belgium)
Kölcsönbe távozók: Grabant Bence (Soproni kölcsön után Dorog), Grabant Péter (Soproni kölcsön után Dorog), Devecseri Szilárd (ismét Mezőkövesd), Gyürki Gergő (Sopron), Leandro Martínez (olasz-argentin, Lucchese – Olaszország), Medgyes Zoltán (Dorog), Nagy Patrik (Sopron), Szellák Soma (Sopron), Tihanyi Olivér (Soproni kölcsön után Kisvárda), Török Milán (sárvári kölcsön után Szolnok)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:
Dudás Ádám, Szasa Popin (szerb, Sopron, Nyíregyháza), Gyurján Bence