Juve: Pogba állítja, gyermekkori barátai 13 millió euróval zsarolják

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.08.29. 16:28
null
Hátul az Atlanta Unitedben játszó Florentin Pogba, középen Paul Pogba, bal oldalon pedig Mathias Pogba, a CD Manchego labdarúgója (Fotó: AFP)
Mathias Pogba, az olasz Juventushoz az angol Manchester Unitedtől nyáron visszatérő francia világbajnok labdarúgó, Paul Pogba bátyja még szombaton tett közzé egy videót öccséről, ami szerint olyan információkkal áll elő a labdarúgóról, melyek hatására a szponzorok és a szurkolók is elpártolhatnak tőle. Az állítólag szervezett bandák által megfenyegetett és 13 millió euróval megzsarolt Paul Pogba a rendőrséghez fordult.

A Mathias Pogba Instagram-oldalán szombaton négy nyelven közzétett videóban elhangzottak szerint öccse végre kezdi megmutatni igazi arcát, ő pedig olyan „robbanékony” információkat tesz közzé testvéréről és annak ügynökéről, Rafaela Pimentáról, melyekkel a labdarúgók, a szponzorok és a szurkolók is Paul Pogba ellen fordulnak.



A világbajnok labdarúgót a hírek szerint egy álarcos, gépfegyveres banda fenyegette és zsarolta meg 13 millió eurót követelve – a bandának pedig Mathias Pogba mellett állítólag a középpályás gyermekkori barátai is tagjai. A gyanú szerint a világbajnok középpályástól még januárban, a manchesteri házában elszállásolt egyik barátja ellopott 200 ezer eurót és egy hitelkártyát.

A Get French Football News azt írja, Pogbát gyermekkori barátai még március végén – amikor hazatért szülővárosába, mert két felkészülési mérkőzésen játszott – fenyegették meg, mert nem támogatta őket kellően, miután profi labdarúgó vált belőle.

Mathias azonban azt állítja, Paul hazudott a rendőrségnek és börtönbe akarta küldeni őt, s cáfolta, hogy részt vett volna a zsarolásban. Csavar a történetben, hogy a friss hírek szerint a Juventus torinói edzőközpontjában Paul állítása szerint egy újabb csoport inzultálta, melynek bátyja is tagja volt.

„Nem a pénzről van szó: önmagam ellenére is belekevertél, majdnem meghaltam miattad, lyukban hagytál, és az ártatlant akarod játszani. Ha minden elhangzik, az emberek látni fogják, hogy nincs nálad gyávább, nagyobb áruló és képmutató ezen a földön” – mondta Mathias Pogba, aki azt állítja, testvére boszorkánysághoz folyamodott, s felbérelt egy muzulmán vallástanítót, hogy mágiával ártson a Paris Saint-Germain támadójának, Kylian Mbappénak.

„Soha nem jó, ha egy képmutató és egy áruló van a közeledben!” – tette hozzá Mathias Pogba.

„Megerősítem, hogy 2022. augusztus 3-án nyomozás indult egy szervezett bűnbanda által elkövetett zsarolási kísérlet vádjával. A nyomozást az OCLCO-ra bízták” – közölte a Reutersszel a francia ügyészség, amely mellett az olasz hatóságok is vizsgálatot indítottak.

Paul Pogba júniusban tért vissza az angol Manchester Unitedtől szabadon igazolható labdarúgóként az olasz Juventushoz, de a torinóiak amerikai túráján súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett, majd úgy döntött, nem műtteti meg magát, így még a katari világbajnokság előtt visszatérhet és ott lehet a 2022-es tornán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik