Inter: Moratti tajtékzott a döntetlen után, a bírókat okolja

Vágólapra másolva!
2012.11.19. 09:18
Massimo Moratti, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Inter elnöke a Cagliari elleni döntetlen (2–2) után rendkívül dühös volt, mivel úgy véli, a játékvezető győzelmet vett el csapatától. Az Internél egyébként nyilatkozatstopot rendeltek el tiltakozásul a történtek miatt.

A klubvezető szerint ugyanis egyértelműen büntetőt kellett volna ítélni Andrea Ranocchia javára, amikor Davide Astori – Moratti szerint – szabálytalanul szerelte a tizenhatoson belül.

„A legutóbbi három meccsünkön minket sújtottak. Szerencsére Torinóban nyertünk Isten áldásával. Nem tetszik a játékvezetők viselkedése, és most megakadályoztak minket a három pont megszerzésében. Nem maradhatok csendben, rá kell mutatnom az igazságtalanságokra" – dühöngött Massimo Moratti a meccs után.

„Szégyenteljes dolog ez, és utálnék a múltban történtekhez visszakanyarodni. Ne viccelődjük itt, a büntető egyértelmű volt. Maguknak, újságíróknak kell elemezni ezeket az eseteket. Idegesítenek azok a tudósok, akik pár ember védelmében azt mondják, hogy nem volt tizenegyes. Néhányan azzal szórakoztatják magukat, hogy azt tettetik, nem volt büntető, de ha ez nem volt szabálytalan, akkor nem tudom, mi az" – tajtékzott a klubelnök.

Morattit arról is megkérdezték, összeesküvést sejt-e az Inter ellen, miután a Calciopolira utalt, de a vezető így válaszolt: „Nincs ilyen szándék ellenünk, egyszerűen a bírók képtelenek megfelelően végezni a munkájukat. Ha nem erről van szó, akkor még hülyébb a helyzet."

A MORATTI ÁLTAL EMLEGETETT ESET

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik