Ibra: Fütyüljenek csak az Inter-szurkolók!

Vágólapra másolva!
2010.11.13. 18:42
null
Ibrahimovic nem fél az Intertől (Fotó: Action Images)
Zlatan Ibrahimovic valószínűleg nem lesz túl népszerű a Milan Inter elleni, holnapi rangadóján: a fekete-kékek korábbi játékosának azonban plusz motivációt jelent, ha kifütyülik a rivális drukkerei.

Zlatan Ibrahimovic, a Milan támadója már készül a holnapi, Inter elleni városi rangadóra. A svéd támadó nem aggódik a fekete-kékek szurkolóinak fogadtatása miatt.

„Három év alatt sokat nyertem az Interrel, de szenvedtem is egy kicsit. Vannak szép emlékeim, de ez a múlt. Hogy az Inter szurkolói kifütyülnek majd? Szívesen fogadom a füttyüket, mivel ez még jobban feltüzel engem. Ettől csak motiváltabb leszek. Az Inter most az ellenfelem. A Milan futballistája vagyok, és mindent megteszek a városi rivális legyőzéséért" – mondta Ibrahimovic.

„Amikor az Interben játszottam, volt egy tervünk a jövőre, de most már meghatározott célok vannak. A csapat akkor korántsem volt olyan egységes. Tripláztak, mivel erősek, és mindent megtettek a sikerért. Azért igazoltam az Interhez, hogy nyerjek, és sikerült is győznöm a fekete-kékekkel. Azért távoztam, mert mélypontra kerültem, és nem tudtam mást tenni. Szükségem volt a váltásra" – tette hozzá a svéd csatár.

Ibrahimovic azt is elmondta, a mai napig nem tudja, miért kellett távoznia az FC Barcelonától, de nem bánja, hogy a Milanhoz került.

„Nem tudom, mi történt Guardiolával. Ha tudtam volna, hogy mi a probléma, akkor megoldottam volna. De így lehetetlen volt. A Milan visszaadta a boldogságomat a sötét barcelonai időszak után. Hiszem, hogy a Milan megnyerheti a bajnoki címet és a Bajnokok Ligáját" – mondta Ibrahimovic.

xml_url=http://tudositas.nso.hu/tablebox.php?t=lab,sa,2010/11,,f&xml|
nso_dms_cikkbe
nso_dms_cikkbe
mceBlockPasteEnd
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik