Gálamérkőzés: a Juventus-legendákat Vlahovics is megnézte – videó

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.10.11. 11:14
null
Mark Iuliano, Zinedine Zidane és Michel Platini a Juventus gálamérkőzésén (Fotó: Getty Images)
Ahogy arról beszámoltunk, Dusan Vlahovics, a szerbek Olaszországban játszó támadója hátfájdalom miatt nem lép pályára szombaton a Magyarország elleni kulcsfontosságú Eb-selejtezőn. A 23 éves csatár így kilátogathatott a Juventus-legendák gálamérkőzésére, ahol Alessandro Del Piero vezette együttes csapott össze Zinédine Zidane gárdájával.

Az „Együtt” nevű rendezvény az Agnelli-elnökség századik évfordulója kapcsán rendezték. Az esemény végén gálamérkőzést tartottak, ahol olyan korábbi Juventusban futballozó játékosok léptek pályára mint Andrea Pirlo, Andrea Barzagli, Claudio Marchisio, Antonio Conte, Mario Mandzukic és Edgar Davids.

A Zinédine Zidane vezette fehér csapat végül 9–6-ra múlta felül Alessandro Del Piero fekete mezes együttesét. A hét-hét játékossal felálló csapatok találkozója rengeteg szép jelenetet, cselt és gólt hozott. A torinói csapattal három bajnoki címet ünneplő Edgar Davids például egy ilyen mozdulattal kápráztatta el a szurkolókat.

A találkozót megnézte a magyarok elleni Eb-selejtezőt hátfájdalom miatt kihagyó Dusan Vlahovics is. A 23 éve szerb csatár közös képet is készített a két csapatkapitánnyal, Del Pieroval és Zidane-nal.


A TALÁLKOZÓN A 2023 JANUÁRJÁBAN ELHUNYT GIANLUCA VIALLIRÓL IS MEGEMLÉKEZTEK

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik