Napoli: Osimhennél elszakadt a cérna, de más baj is van

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.09.26. 11:04
null
Victor Osimhen nem kertelt, szerinte két csatárral kellett volna rohamozni a végén is (Fotó: Getty Images)
Victor Osimhen, a Napoli labdarúgója a vasárnapi bajnoki mérkőzésen nehezen vette tudomásul, hogy lecserélték; a klub állítólag fontolgatta a megbüntetését, de olasz lapértesülések szerint végül letett róla.  

 

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Victor Osimhen a hétfői edzésen a csapat és a vezetőedző előtt egyértelművé tette, hogy nem akart tiszteletlenül viselkedni Rudi Garciával. Egyszerűen csak a pályán akart maradni a kihagyott tizenegyese után, hogy javíthasson, és győzelemhez segítse a csapatot.

Rudi Garcia végül is hiába cserélt, az Osimhen helyére beálló Giovanni Simeone sem tudott gólt szerezni, a Bologna elleni bajnoki 0–0-ra végződött.

A Napoli a legutóbbi három fordulóban nem tudott nyerni, az eddigi öt forduló során csupán nyolc pontot szerzett, és a 7. helyen áll a Serie A tabelláján – a klubon belüli feszültség alighanem ezekből a számokból fakad.

A keddi olasz sportlapok címoldalon foglalkoznak a nápolyi helyzettel, azt írván, hogy a nyáron szerződtetett Rudi Garciának négy mérkőzése (három bajnoki és a Real Madrid elleni BL-csoportmeccs) maradt arra, hogy bizonyítsa: képes újra formába lendíteni a bajnokcsapatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik