Juventus: svájci válogatott középpályást igazoltak

Vágólapra másolva!
2022.01.31. 12:53
null
Zakaria a Juventusban folytatja pályafutását (Fotó: AFP)
A Juventus labdarúgócsapatához igazol Denis Zakaria, a Borussia Mönchengladbach svájci válogatott játékosa – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

 

A 25 éves védekező középpályást a német klub – olasz sajtóértesülések szerint – mindössze 5 millió euróért engedi el a torinói együtteshez, amely további hárommillió euró bónuszt fizethet érte a Mönchengladbachnak. Utóbbi azért volt kénytelen áron alul eladni a futballistát, mert a szerződése a mostani évad végén lejár, s Zakaria már korábban jelezte, hogy mindenképpen távozni szeretne.

A 40-szeres válogatott sportoló 2017 óta szerepel a német gárdában, amely a Young Boystól igazolta.

Zakaria klubváltását egyelőre egyik fél sem jelentette be hivatalosan, de a Juventus hétfő délelőtt közösségi oldalain fotókat közölt róla, amint megérkezett a klub egészségügyi központjába, az ilyenkor szokásos vizsgálatok elvégzésére. Az olasz lapok úgy tudják, hogy Zakaria 2026. június 30-ig szóló szerződést ír alá új csapatával.

A Juventusnak Zakaria a második komolyabb igazolása januárban. A múlt héten Dusan Vlahovicsot szerződtette a klub, amely sajtóértesülések szerint 75 millió eurót fizet a Fiorentinának a 22 éves szerb csatárért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik