Juventus: megegyeztek, Evra már Marseille-ben – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.25. 19:26
Mint azt a Nemzeti Sport Online korábban jelezte, Patrice Evra várhatóan hazatér a Juventustól, és az Olympique Marseille futballistája lesz. A Sky Sports legfrissebb információi szerint az alku megköttetett, a játékos már Franciaországban tartózkodik, ahol csütörtök reggel orvosi vizsgálatokon vesz majd részt.

A harmincöt esztendős játékos 18 hónapos szerződésajánlatot kap majd Marseille-ben, ha az orvosok mindent rendben találnak – az átigazolási összegről egyelőre nincs információ.

Nem meglepő a BL-győztes labdarúgó várható átigazolása: összesen tizenhárom mérkőzésen kapott szerepet a jelenleg is futó idényben Massimiliano Allegri vezetőedzőtől, kontraktusa a nyáron járna le. 18 hónapos szerződésajánlatot kap majd Marseille-ben, ha az orvosok mindent rendben találnak – az átigazolási összegről egyelőre nincs információ.

Nem meglepő a BL-győztes labdarúgó várható átigazolása: összesen tizenhárom mérkőzésen kapott szerepet a jelenleg is futó idényben Massimiliano Allegri vezetőedzőtől, kontraktusa a nyáron járna le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik