Milan: a tinikapus marad, de már a távozásáról beszélt ügynöke

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.01. 10:53
Gianluigi Donnarumma, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan kapusa hamarosan meghosszabbítja 2018 nyarán lejáró szerződését. Ügynöke, Mino Raiola azonban már a lehetséges távozásáról beszélt, megígérve, hogy a 17 éves tehetség nem Olaszországon belül vált majd klubot.

Donnarumma berobbant ebben a szezonban, csupán 17 évesen ugyanis a Milan alapembere lett, 22 Serie A-mérkőzésen védett, és mindössze 17 gólt kapott. A kapus közel van hozzá, hogy szerződést hosszabbítson klubjánál.

„Nem lesz semmi probléma vele – mondta az új megállapodásról Raiola a La Gazzetta dello Sportnak. – Hamarosan találkozom Adriano Gallianival, és egyeztetünk. Donnarumma rengeteg figyelmet kap, de ha egy nap el is hagyja a klubot, azt biztosan csak egy külföldi csapatért teszi meg. Olaszországban csak a Milan jöhet nála szóba.”

Raiola elmondta azt is, Christian Abbiati az öccseként kezeli Donnarummát, tanácsokkal látja el a fiatal kapust, akit véleménye szerint el kellene vinnie Antonio Conténak a nyári Európa-bajnokságra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik