Olaszország: El Shaarawy gyorsan ráhangolódott Balotellire

Vágólapra másolva!
2013.02.06. 11:28
Az AC Milan mellett az olasz labdarúgó-válogatott csatársorában is összeállhat a Stephan El Shaarawy és Mario Balotelli alkotta duó. Cesare Prandelli szövetségi kapitány együttese a velünk azonos vb-selejtezős csoportban szereplő hollandoknál vendégeskedik.

„Az én álmom a vb-győzelem – szaladt előre nem is kicsit térben és időben az egyiptomi felmenőkkel büszkélkedő El Shaarawy, hogy utána rögtön visszatérjen a jelenbe is –, a Milan pedig nyerjen legközelebb is, gyűjtse a pontokat, és lépjen egyre feljebb a tabellán. Nem számít, hogy ehhez én szerzem a gólt vagy Balotelli. Nagyon boldog vagyok, hogy együtt játszhatok Marióval, aki nemrég érkezett Milánóba, de máris baráti a kapcsolatunk, és a pályán is remekül megértjük egymást. Remélem, hogy Mario mellett én is fontos szereplővé válok.”El Shaarawy, hogy utána rögtön visszatérjen a jelenbe is –, a Milan pedig nyerjen legközelebb is, gyűjtse a pontokat, és lépjen egyre feljebb a tabellán. Nem számít, hogy ehhez én szerzem a gólt vagy Balotelli. Nagyon boldog vagyok, hogy együtt játszhatok Marióval, aki nemrég érkezett Milánóba, de máris baráti a kapcsolatunk, és a pályán is remekül megértjük egymást. Remélem, hogy Mario mellett én is fontos szereplővé válok.”

El Shaarawy elmondta még: úgy érzi, túl fiatalok és keveset bizonyítottak ahhoz, hogy már most magasztalják, sztároknak kiáltsák ki őket, viszont a vele szemben támasztott elvárásokat illetően soha nem érzett nyomást.

„Az edzőm és a csapattársaim mindig segítettek nekem abban, hogy ezt a nyomást soha ne érezzem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik