A Telegraph szerint Ancelotti előszerződést kötött a Chelsea-vel

Vágólapra másolva!
2009.05.13. 12:36
A neves angol lap, a Telegraph értesülései szerint a jelenleg a Milant trenírozó Carlo Ancelotti előszerződést kötött a Chelsea-vel, és már a nyári új igazolásokról is tárgyalt a londoni klub tulajdonosával, Roman Abramoviccsal.
Ancelotti egyre közelebb kerül a Chelsea-hez
Fotó: Action Image (archív)
Ancelotti egyre közelebb kerül a Chelsea-hez
Ancelotti egyre közelebb kerül a Chelsea-hez
Fotó: Action Image (archív)
Ancelotti egyre közelebb kerül a Chelsea-hez

Silvio Berlusconi kijelentései nagy vihart kavartak a Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti ügyében. Mint beszámoltunk róla, az olasz klub tulajdonosa úgy nyilatkozott, egyedül a csapat trénere hibáztatható az elmaradt bajnoki cím és a sikertelen szezon miatt.

Ancelotti távozása már korábban is felvetődött a nemzetközi sajtóban, és most a megbízhatónak tekinthető angol Telegraph számolt be arról, hogy az olasz szakember előszerződést kötött a Chelsea-vel.

A lap értesülései szerint Ancelotti három évre szóló megállapodást köt majd a londoni klubbal, és az idény végén veszi át Guus Hiddink helyét. Az információk szerint a tárgyalások előrehaladottságát az is mutatja, hogy az olasz edző már a nyári igazolásokról egyeztet a kékek tulajdonosával, Roman Abramoviccsal.

Ancelotti ugyanis nem egyedül szeretne a Milanból a Chelsea-hez igazolni, az együttes két ászát, Andra Pirlót és Kakát is vinné magával Mauro Tassotti másodedző mellett.

Abramovics azonban már nyilvánvalóvá tette Ancelotti előtt, hogy mindenképpen a csapatában akarja tudni a következő idénytől az Arsenal támadóját, Emmanuel Adebayort. Igaz, a togói csatárt az olasz tréner is szerette volna megszerezni a Milan vezetőedzőjeként. Az orosz milliárdos Adebayoron kívül a Manchester Unitedtól minden bizonnyal távozó Carlos Tévezt és a CSZKA Moszkva játékosát, Jurij Zsirkovot is át akarja igazolni.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik