Giovinco: „Vagyok annyira jó, mint Lionel Messi vagy Agüero!”

Vágólapra másolva!
2008.08.29. 19:42
Címkék
Nem szenved önbizalomhiányban a Juventus fiatal labdarúgója, Sebastian Giovinco. A játékos (akit idén nyáron többek között a Chelsea is megpróbált leigazolni) szereti, ha nagy játékosokhoz hasonlítják, és úgy véli, rá is szolgál ezekre a dicséretekre. Szerinte van olyan jó, mint Messi, és ezt idén be is bizonyítaná.
Sebastian Giovinco idén bebizonyítaná, ér annyit, mint Lionel Messi
Fotó: Getty Images
Sebastian Giovinco idén bebizonyítaná, ér annyit, mint Lionel Messi
Sebastian Giovinco idén bebizonyítaná, ér annyit, mint Lionel Messi
Fotó: Getty Images
Sebastian Giovinco idén bebizonyítaná, ér annyit, mint Lionel Messi

A Juventus csapata két éves száműzetés után idén visszatér a Bajnokok Ligájába, és már a csoportkörben sem lesz könnyű dolga a „zebráknak”. A torinói együttesnek ugyanis a rekordbajnok Real Madriddal és az UEFA-kupa tavalyi kiírásának győztesével, az orosz Zenit Szentpétervárral kell megküzdenie a két, továbbjutást érő helyért (a BATE Boriszov aligha szólhat bele ebbe a csatározásba).

Az „öreg hölgy” fiatal játékosa, Sebastian Giovinco alig várja hogy a BL-ben is segíthesse csapatát, és önbizalomban bizony nem szenved hiányt. A 21 éves támadó középpályást a tavalyi szezonban már a Serie A legjobbjai között emlegették, és ő nem is zárkózik el attól, hogy igazán nagy játékosokhoz hasonlítsák.

„Sokszor hasonlítanak két nagy szupersztárhoz, a Barcelonás Lionel Messihez, és az Atléticoban játszó Sergio Agüeróhoz, és teljes joggal. Olyan vagyok, mint ők” – mondta Giovinco a Tuttosportnak adott interjújában.

„A következő szezonban az a célom, hogy a Juvével bebizonyítsam, mennyit is érek valójában. Nehéz lesz megismételni az elmúlt év sikereit, de olyan csapatunk van, amely nagy célokat tűzhet ki maga elé” – folytatta az elmúlt szezont kölcsönben az Empoliban töltő, és ott hat gólt szerző játékos, akit a nyáron több klub is ostromolt ajánlatával.

„Igaz, elmehettem volna máshova, de úgy döntöttem, hogy visszatérek a Juventushoz. Mindig is az volt az álmom, hogy ebben a csapatban játszhassak” – indokolta maradását a Del Piero és Pavel Nedved lehetséges örökösének tartott Giovinco.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik