A Manchester United 10 millió fontért vitte volna Quagliarellát

Vágólapra másolva!
2007.06.15. 11:22
Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) élvonalában szereplő Sampdoria játékosát, Fabio Quagliarellát le szeretné igazolni a 2007-es angol bajnokcsapat, a Manchester United - állítja az olasz csatár ügynöke. Az Sampdoriánál azonban kijelentették, csak rendkívüli ajánlat esetén távozhat a játékos.
Quagliarella két gólt szerzett Litvánia ellen
Quagliarella két gólt szerzett Litvánia ellen
Quagliarella két gólt szerzett Litvánia ellen
Quagliarella két gólt szerzett Litvánia ellen

Kétség sem fér hozzá, hogy Quagliarella napjaink egyik legtehetségesebb csatára Olaszországban, de talán az egész világon. Nem csoda tehát, hogy a válogatottban is bemutatkozó játékos felkeltette a Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzserének érdeklődését.

"Egy hónappal ezelőtt a Manchester tett egy 10 millió fontos ajánlatot" - ismerte be Quagliarella ügynöke, Silvio Pagliari.

"Mi úgy gondoljuk Fabio értéke 10 és 13 millió font között mozog, ennélfogva ha az angol klub ajánlata még mindig áll, elképzelhető, hogy (Quagliarella) külföldre távozik"

A 23 éves játékost egy évvel ezelőtt igazolta a Samp az Ascolitól, azóta Quagliarella 35 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, s ezen találkozók alkalmával 13-szor talált az ellenfelek kapujába.

Az új klubjában nyújtott teljesítmény elégnek bizonyult ahhoz, hogy a csatárt meghívja a válogatottba Roberto Donadoni, az olaszok szövetségi kapitánya. A hónap elején Quagliarella a Ltvánia elleni Eb-selejtezőn, ráadásul megszerezte első két gólját a nemzeti csapat színeiben.

Persze a szenzációs válogatottbeli szerepléssel a Sampdoria vezetőit is tisztában vannak, akik érthetően nem, vagy csak nagyon jó ajánlat ellenében engednék el játékosukat.

"Jobbana szeretnénk megtartani Fabiót, mint valaha" - reagált a felröppent hírekre az olasz klub ügyintézője, Giuseppe Marotta.

"Csak akkor változtatjuk meg elképzelésünket, ha valami rendkívüli ajánlatot kapunk" - fogalmazott egyértelműen Marotta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik