A hétvégén bemutatkozik a brazil AC Milan

T. CS.T. CS.
Vágólapra másolva!
2007.02.16. 16:49
Címkék
A Serie A 24. fordulójában az AC Milan együttesében várhatóan brazil támadótrió fogja rohamozni szombat este a Siena kapuját, Ancelotti ugyanis Kaká mellett kezdőként számít majd Ronaldóra és vele együtt Ricardo Oliveirát is beveti a csatársorban. A Milan számára a BL-t érő negyedik helyezés a minimális cél ebben a bajnoki szezonban, míg a BL-ben minél tovább menetelnének a piros-feketék.
Ronaldo a múlt hét végi, Livorno elleni hazai mérkőzésen mutatkozott be a Milanban
Reuters
Ronaldo a múlt hét végi, Livorno elleni hazai mérkőzésen mutatkozott be a Milanban
Ronaldo a múlt hét végi, Livorno elleni hazai mérkőzésen mutatkozott be a Milanban
Reuters
Ronaldo a múlt hét végi, Livorno elleni hazai mérkőzésen mutatkozott be a Milanban

Szavazás

Melyik csapat nyeri a bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Ancelotti mester számára bőséges választék adódik az offenzíva összeállításánál, hiszen a két technikás brazil mellett két igazi befejezőcsatára (Inzaghi, Gilardino) is harcra kész.

Ronaldo bemutatkozása a Livorno elleni múlt vasárnapi hazai mérkőzésen szépen sikerült.

Gólt ugyan nem szerzett, de nem sok hiányzott ahhoz hogy mattolja Amelia kapust, s többször is ügyesen cselezte be magát a vendégvédelembe.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint most az első perctől kezdve a pályán lesz a királyi gárdától elhódított sztár.

A Real Madridnál eltöltött nehéz időszak után óriási vágy éghet benne a bizonyításra, s a brazil társakkal könnyen megtalálhatja a közös hullámhosszot.

Ricardo Oliveirának is van mit bizonyítania, a galaktikusok adminisztrációs gondok miatt mégsem igazolták le januárban, s a Milannál szerzett szezonbeli négy találata édeskevés ahhoz, hogy gyökeret verjen a piros-fekete klub kezdőcsapatában.

Kaká remek szezont tudhat maga mögött, tíz gólt szerzett eddig, s többször kivívta Berlusconi elnök megtisztelő elismerését.

Ám az ő teljesítménye sem volt hullámvölgyektől mentes, ami a Milan bajnoki szereplésére is rányomta a bélyegét.

Kíváncsian várhatjuk mire megy tehát a brazil trió a Siena védelmével a toszkánai mérkőzésen, ahol további brazilok szereplésére azonban nincs túl sok esély, hiszen Dida nemrégiben újra lesérült, míg Cafú a világbajnok Oddo érkeztével minden bizonnyal nem lesz alapember a hátralévő szezonban, s Serginho gyorsasága is megkopott már.

A Milan brazil-válogatottja


A Milannál újabban mindig meghatározó szerepet játszik a brazil kontingens, a fenti képen az 1997 után a piros-feketéknél megforduló brazil sztárokból összeállított, a klub honlapja által kiválasztott álomtizenegyet ismertetjük.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik