Ökölvívás: mindketten akarják – Tyson még az idén megküzdhet Jake Paullal

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.06.20. 17:01
null
Mike Tyson ismét bokszolhat (Fotó: Getty Images)
A maholnap 56 éves bokszlegenda, Mike Tyson és a YouTube-sztárként befutott influenszer, Jake Paul még ebben az évben megküzdhet egymással a ringben – hívta fel a figyelmet a Sportbible.

 

Mike Tyson elárulta, felkeltette az érdeklődését, hogy megküzdjön Jake Paullal.

„Ez nagyon érdekes hangzik. Eddig nem vettem komolyan, de igen, ez nagyon érdekes lehet” – fogalmazott a legendás ökölvívó. Hozzátette, bármi megtörténhet, a meccset viszont mindenképpen még idén kell megrendezni.

Jake Paul üdvözölte, hogy Tyson hajlik a mérkőzésre.

„Köszönjük a nagyszerű Mike Tysonnak a tiszteletet és a lehetőséget. Ebben az évben ezt megvalósítjuk” – írta a Twitteren Paul a videóhoz, amelyen Tyson kifejtette a véleményét a lehetséges összecsapásról.


Mint ismert, Jake bátyja, Logan már megküzdött a profi boksz egyik élő legendájával, Floyd Mayweather Jr. ellen lépett a ringbe tavaly júniusban. A 8 menetes találkozó során a 44 éves Mayweather gyakorlatilag kibokszolta 15 kilogrammal nehezebb ellenfelét, le- vagy kiütés nélkül – adta hírül a profiboksz.hu. A felek úgy állapodtak meg, hogy ha nincs kiütés, akkor nem hirdetnek győztest. Tyson és Jake Paul mérkőzését is hasonló keretek között rendezhetik meg, amennyiben tényleg összejön.

A profiként cirkálósúlyban versenyző Jake Paul egyébként augusztusban elvileg ringbe lép a New York-i Madison Square Gardenben, ellenfele még nem ismert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik