Ökölvívás: Jake Paul legyőzte Anderson Silvát, már 6–0 a mérlege – videó

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2022.10.30. 12:31
null
Jake Paul eddigi legnehezebb ellenfelét is legyőzte (Fotó: AFP)
A YouTube-sztár, Jake Paul egyhangú pontozással győzött Anderson Silva ellen, és immár 6–0-s mérleggel áll bokszolói karrierje során. A mérkőzés nagyon szoros volt, de a végén Paul elhúzott ellenfelétől, akit a nyolcadik menetben padlóra is küldött.

 

Jake Paul egyhangú pontozásos győzelmet aratott a korábbi UFC-legenda Anderson Silva ellen (77:74, 78:73, 78:73). A nyolcadik menetben padlóra is küldte 47 éves ellenfelét.


A szoros és izgalmas összecsapáson a hajrában húzott el Paul a pontozóbírók szemében, akik elég hasonlóképpen látták a találkozót. A mérkőzést követően Paul szép szavakkal illette Silvát, amelyeket az ESPN-től idézünk. „Ő volt a példaképem gyerekként. Ő inspirált arra, hogy nagyszerű legyek.”

Ez volt Paul eddigi legnagyobb kihívása, Silva ugyanis minden idők egyik legjobb UFC-harcosa, és korábban legyőzte Julio César Chávez Juniort is, aki világbajnoki címet is nyert ökölvívásban.

Jake Paul most Nate Diazt hívta ki ellenfeléül, aki jelenleg is aktív MMA-harcos. Paul nagy álma, hogy világbajnok legyen.

A főműsor előtt a korábbi NFL-játékos, Le'Veon Bell lépett ringbe Uriah Hall, korábbi UFC-harcos ellen. Bell egyhangú pontozással kapott ki ellenfelétől (40:36, 40:36, 40:36).


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik