Az alig két hónap múlva ringbe lépő Mike Tyson rosszul lett a repülőn

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2024.05.28. 10:53
Jake Paul vs. Mike Tyson Boxing Match Arlington Press Conference
Mike Tyson Jake Paul ellen készül (Fotó: Getty Images)
A Jake Paul elleni profi bokszmérkőzésre készülő 57 éves legenda, Mike Tyson hétfőn rosszul lett a Miamiból Los Angelesbe tartó repülőútján.

Július 20-án – elvileg – Jake Paullal csap össze 8x2 perces mérkőzésen Mike Tyson. Az 57 éves, korábbi vitathatatlan nehézsúlyú világbajnok arlingtoni ringbe lépését egyrészt komoly érdeklődés övezi, másrészt hasonlóan nagy indulatokat generál, úgy pedig főleg, hogy ez valamilyen szinten éles ütközet lesz még azzal együtt is, hogy a menetek ideje csökkentett (3 helyett 2 perc), és 10 helyett 14 unciás kesztyűkben harcolnak a felek.

A másik nagyon lényeges pont Tyson fizikai, egészségügyi állapota, hiszen nem kevesen gondolják úgy, hogy óriási felelőtlenség volt a texasi bizottságtól, hogy megadta neki az engedélyt. Vélhetően ezek a hangok most még jobban felerősödnek, mivel hétfőn Tyson rosszul lett a Miamiból Los Angelesbe tartó repülőútján – írja a profiboksz.hu. A volt világelsőt azonnal ellátták (szédült és hányingere volt), majd a leszállás után is megvizsgálták. A hírek szerint szerencsére nem volt komolyabb a baj, és arról lehet olvasni, hogy a rosszullét a gép több órás késésének, illetve annak a következménye, hogy az utasok a hőségben vártak az indulásra.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik