Profi boksz: Anthony Joshua győzelemmel tért vissza – videó

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.02. 10:53
null
Anthony Joshua (jobbra) egyhangú pontozással győzte le Jermaine Franklint (Fotó: Getty Images)
Pontozásos győzelemmel tért vissza a ringbe az Olekszandr Usziktól elszenvedett két veresége után Anthony Joshua, aki Londonban győzte le Jermaine Franklint – írta meg a profiboksz.hu.

Ha nem is túl meggyőző és nem éppen látványos boksszal, de sikerrel abszolválta a szombat éjszakai, Jermaine Franklin elleni mérkőzését a korábbi egyesített nehézsúlyú világbajnok Anthony Joshua.

Az Olekszandr Usziktól elszenvedett egymás utáni két vereségét követően ismét új edzővel, az amerikai Derrick Jamesszel a háta mögött futott neki az aktuális feladatnak a 33 éves brit bunyós.

A londoni találkozó nagy részében az esélyesebb Joshua irányított, de nem tudta megtörni a gyakorta bátran támadásba lendülő, legutóbbi mérkőzésén Dillian Whyte-ot megszorongató michigani Franklint. Az igencsak feszültnek, merevnek tűnő Joshua (akinek a nyitó menettől folyamatosan vérzett orra) elsősorban az egyeneseire támaszkodott, ami elég is volt ahhoz, hogy egyhangú pontozásos győzelemmel (118–111, 117–111, 117–111) zárhassa a sok fogással tarkított és némi kakaskodással záruló, 12 felvonásos összecsapást.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik