Ökölvívás: Mayweather nagybátyja miatt ugorhat a Pacquiao elleni meccs

Vágólapra másolva!
2010.07.08. 11:57
Mint ismeretes, a Top Rank és a Golden Boy Promotions minden részletet tisztázott egy Manny Pacquiao–Floyd Mayweather csúcsmeccsel kapcsolatban, és a szerződésről tulajdonképpen már csak Mayweather aláírása hiányzik, akinek július közepéig adták meg az erre vonatkozó határidőt.

A Manny Pacquiaót is menedzselő Top Rank vezér, Bob Arum vélekedése szerint Floyd Mayweather döntése leginkább attól függ, hogy edző-nagybátyja augusztusi tárgyalásán a bíróság hogy dönt Roger Mayweather sorsáról.

A törvénnyel korábban többször is összetűzésbe kerülő Roger ellen a tavaly augusztusi, Melissa St. Vil női bokszolón elkövetett testi sértés miatt indult eljárás, s könnyen elképzelhető, hogy a korábbi érdemei miatt az edző néhány hónapot kénytelen lesz majd börtönkoszton átvészelni.

Arum véleménye szerint hasonló esetben Manny Pacquiao sem mérkőzne Freddie Roach nélkül, tehát valószínűleg Mayweather sem fog egy ennyire fontos találkozóra nagybátyját mellőzve felkészülni.

A promóter állítása szerint, ha novemberre nem jön össze a Mayweather–Pacquiao mérkőzés, akkor megpróbálják ugyanezekkel a feltételekkel a jövő májust megcélozni.

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik