Evander Holyfield nem zárja ki, hogy újra megmérkőzzön Mike Tysonnal

Vágólapra másolva!
2008.02.28. 10:34
Létrejöhet a harmadik Evander Holyfield-Mike Tyson összecsapás is, ugyanis előbbi nem zárkózott el az összecsapás lehetőségétől. A negyvenen túllévő klasszisok előző két találkozóját Holyfield nyerte.
Evander Holyfield
Evander Holyfield
Evander Holyfield
Evander Holyfield

1996-ban és 1997-ben már összecsapott egymással Evander Holyfield és Mike Tyson, könnyen lehet, hogy a két veterán klasszis harmadszor is egymásnak feszül a ringben.

A bokszolók utóbbi meccse hatalmas botránnyal ért véget, hiszen Tyson beleharapott Holyfield fülébe, ezért le is léptették.

A 45 éves Holyfield és a 41 éves Tyson is az azóta eltelt időben produkált néhány látványos visszatérést. Utóbbi most vissza szeretne vágni, mivel előző két találkozójukat Holyfield nyerte.

„Már lezajlott közöttünk néhány tárgyalás” – ismerte el Holyfield a The Guardian című újságnak adott nyilatkozatában. – „Mike edzője, Jeff Fenech felhívott néhány hónapja, és érdeklődött, hogy van-e lehetőség a mérkőzésre.”

Holyfield az emlékezetes 1997-es eset után azt nyilatkozta, hogy soha többé nem lép szorítóba Tyson ellen, de most lehet, hogy megváltoztatja döntését.
„Ha a díjazás megfelelő, miért is ne?”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik