Letartóztatták Mike Tysont Arizonában

Vágólapra másolva!
2006.12.29. 16:51
Címkék
Letartóztatták Mike Tysont, az egykori nehézsúlyú ökölvívó világbajnokot. A törvénnyel korábban már többször összeütközésbe kerülő bokszolónál kábítószert találtak egy ellenőrzés során.
Mike Tyson
Reuters
Mike Tyson
Mike Tyson
Reuters
Mike Tyson
Az arizonai Scottsdale-ben őrizetbe vették az egyik szórakozóhelyről távozó egykori ökölvívó világbajnokot, Mike Tysont.

A 40 éves volt bokszoló azután keltette fel a rendőrök „érdeklődését”, amikor kis híján frontálisan ütközött a helyi rendőrparancsnok autójával.

Tysont természetesen azonnal megállították, ő pedig önként vetette alá magát a józansági tesztnek. A rendőrök azonban átkutatták őt és az autóját is, és kokaint találtak nála.

A bíróság csak később dönt az óvadék mértékéről, addig Tyson rács mögött marad.

Az egykori kiválóság nem először kerül összetűzésbe a törvénnyel: először 1992-ben ítélték el, miután erőszakoskodott egy hölggyel az egyik indianapolisi szállodában. A bíróság hat éves börtönbüntetést szabott ki rá, de három év múlva, 1995-ben szabadult.

1999. február ötödikén újra elítélték, miután egy karambol után megvert két embert, ezúttal kilenc hónapot töltött börtönben.

A hétgyermekes családapa 1986 és 1990 között a WBA, 1987 és 1990 között a WBC és az IBF, majd 1996-ban a WBA és a WBC világbajnoki övét birtokolta.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik