Ők is letették a lantot… Mexes, Pepe, Helton, Lambert és Michu is visszavonult

Lassan tízéves már ez a sorozat, de érzésünk szerint egyszerre ennyi klasszis, remek és ismert labdarúgó még soha nem vonult vissza egyetlen esztendőben – különösen a harmincasok-negyvenesek olvashatják ambivalens érzésekkel a háromrészes cikket – ennek most a befejező részét –, hiszen ha máskor nem is, most nyilvánvalóvá válik, hogy a korral senki sem képes dacolni, a tegnap lángsugarú tinizsenijei a ma korai nyugdíjasai...

Málaga nem Tenerife: bajnok lett a Real Madrid!

A Real Madrid nyerte meg a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot, az utolsó fordulóban hozva a Málaga elleni idegenbeli mérkőzést is.

La Liga: mérföldkőhöz ért a klublegenda, vereség lett a vége

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának nyitó meccsén a Betis hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Málagát. A győztes gólt a 25. percben Joaquín szerezte. Az andalúziai klub legendája, a csereként beálló Duda 300. alkalommal lépett pályára a Málaga színeiben a La Ligában.

Kitiltják a skót dudákat a Wembleyből?

Augusztus 14-én játszik barátságos meccset Anglia és Skócia válogatottja. Bár a két „ország” vetélkedése a 19. század óta tart, az utóbbi 14 évben nem találkoztak egymással.

Kettős győzelemmel jutott be a kupadöntőbe Juande Ramos csapata

Az idegenbeli siker után hazai pályán is győzött a Sevilla labdarúgócsapata, és bejutott a Spanyol Kupa döntőjébe. Juande Ramos együttese 5-0-s összesítéssel jutott be, ellenfele a Getafe-Barcelona párharc győztese lesz.