Már csak két barátságos meccs maradt!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.07.27. 09:07
Július 28-án az OGC Nice-ot, majd augusztus 1-én a spanyol Celta Vigo-t fogadjuk. Francia ellenfelünk kis híján kiesett a Ligue 1-ből, de végül...

Július 28-án az OGC Nice-ot, majd augusztus 1-én a spanyol Celta Vigo-t fogadjuk.Július 28-án az OGC Nice-ot, majd augusztus 1-én a spanyol Celta Vigo-t fogadjuk.

Francia ellenfelünk kis híján kiesett a Ligue 1-ből, de végül a még éppen bennmaradást érő 17. helyen végeztek.

A Nice a napokban vesztette el a Kolumbiai kezdő kapusát David Ospina-t, aki az Arsenal-hoz szerződött. Ezzel biztossá vált, hogy az Arsenal leszállt John Ruddy-ról.

A Nice-al kapcsolatos hír, hogy a balhátvédjüket Timothée Kolodziejczak-ot több élvonalbeli klub is megkörnyékezte.

A Nice eddig nem igazán erősített, az a két érkező játékos se lépi túl a 23. életévet.

A keret tagjai közül kiemelkedik az egyszeres Francia válogaott Mathieu Bodmer, aki megjárt többek között a Lyon-t, a Lille-t és a Paris SG-t is.

Bodmer ligakupa, Francia kupa győztesnek és Francia bajnoknak is elmondhatja magát.

A mérkőzést Brit idő szerint 19:45-kor kezdik!

Augusztus 1-én ismét hazai pályán játszik a csapat, az ellenfél az a Celta Vigo lesz aki a 9. helyen végzett a Primera Division-ban.

File:RC Celta de Vigo logo.svgA Celta Vigo új edzővel vág neki a következő bajnoki szezonban, mivel előző edzőjük Luis Enrique a Barcelona-hoz szerződött.

Az új edzőjük Eduardo Berizzo a Chile-i bajnokságból érkezett. Egyébként Berizzo 13-szor lépett pályára az Argentin válogatottban.

A csapat keretének többségét természetesen spanyol játékosok alkotják,de rajtuk kívül találunk Dán, Chile-i , Gabon-i és Argentin válogatott játékost is.

A nyáron két játékost is elhoztak a Barca B-től, Sergi Gómez-t és Carles Planas-t. A edző szakmai segítői is mind Argentín-ok.

A mérkőzés szintén brit idő szerint 19:45-kor kezdődik.

A Norwich City-vel kapcsolatos hír, hogy Leroy Fer-ért a Sevilla érdeklődik, és valószínűleg a QPR már lemondott Fer-ről. HA Fer távozna, akkor Surman, Pilkington és Hoolahan közül valamelyikőjük több játék lehetőséget kaphat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik