Adam Drury csapata a Celtic ellen

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2012.05.22. 18:05
A mai összecsapáson pár ex-Norwich játékos is pályára fog lépni. Örömmel tölt el minket, hogy Darren Huckerby is csatlakozni fog a Drury-féle...

A mai összecsapáson pár ex-Norwich játékos is pályára fog lépni.A mai összecsapáson pár ex-Norwich játékos is pályára fog lépni.

Örömmel tölt el minket, hogy Darren Huckerby is csatlakozni fog a Drury-féle csapathoz.

De még csatlakozik: Dani Pacheco, Henri Lansbury és Michael Nelson is.

Íme Drury csapata: Declan Rudd, Jes Steer, George Francomb, Kyle Naughton, Adam Drury, Elliott Ward, Ryan Bennett, Leon Barnett, Elliott Barnett, Korey Smith, Andrew Surman, Anthony Pilkington, Simon Lappin, Bradley Johonson, Jonny Howson, David Fox, Wes Hoolahan, James Vaughtan, Aaron Wilbraham, Grant Holt, Henri Lansbury, Dani Pacheco, Michael Nelson és Darren Huckerby.

Crofts, Morison, Russell Martin, Simeon Jackson és John Ruddy a válogatottbeli kötelezettségeiket végzik.

A Celtic is leadta a listáját a meccsre, amin egy ismerős név Fraser Forster szerepel, aki kölcsönjátékosként játszott a Norwichban a 2009/10-es szezonban.

Íme a Celtic csapata: Fraser Forster, Lukasz Zaluska, Gary Hooper,Paddy McCourt, Kris Commons, Kelvin Wilson,Anthony Stokes, Tony Watt, Rabiu Ibrahim, DylanMcGeough, Andre Blackman, Marcus Fraser,Morten Rasmussen, Kidd Lewis, Jamie Lindsay és Glenn Loovens.

A jegyek is brátságos árba vannak megszabva, van, ahol csak 5 font a belépő.

Paul McVeigh-ton Drury egykori Norwich-os csapattársa igy nyilatkozott a meccs elött:"Nagyszerű hír, hogy Hucks és a többi legények beleegyezetek, hogy eljönnek és játsszanak. Azt ígérhetem, hogy ez egy különleges éjszaka lessz. Ádám 11 remek szolgálati évet töltött a klub."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik