Howson debütált...Stoke 1-0 Norwich

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2012.03.04. 18:03
Vereséget szenvedtünk a Stoke ottohnában! Ezekkel az összeállításokkal léptek pályára a csapatok: Stoke: Begovic-Huth,Shawcross,Wilkinson(Pennant...

Vereséget szenvedtünk a Stoke ottohnában!Vereséget szenvedtünk a Stoke ottohnában!

Ezekkel az összeállításokkal léptek pályára a csapatok:

Stoke: Begovic-Huth,Shawcross,Wilkinson(Pennant 25'),Shotton-Whelan,Wilson,Whitehead,Etherington-Walters(Jerome 69'),(Crouch 69')

Padon maradt: Sorensen,Upson,Diao,Fuller

Norwich: Ruddy-R Martin,Whitbread,Ward,Naughton-Johnson(Fox 79'),Surman,Pilkington(Jackson 46'),E Bennett,Howson(Wilbraham 75')-Holt

Padon maradt: Steer,R Bennett,Hoolahan,Morison

Lambert a 4-5-1es taktikának szavazott bizalmat és Howson is kezdett.

A Stoke-nak voltak több helyzetei az első félidőben.

Az első komolyabb Norwich helyzetet Grant Holt jegyezheti. Egy szabadrúgást követően fejelt az ötösön belül, de Begovic biztosan fogta.

A 43ik percben Ruddy-nak kellett egy nagyot védenei, ugyanis Pennant beadását a Norwich védők nem tudták felszabadítani, így Crouch löhetett a kapura.

A második félidőben megusztunk egy 11-est, valójábanHolt mindvégig Crouch mezét húzta, de a birónál ez még nem ért bünnetöt a Stokenak.

A 64ik percben Holt ellen szabálytalankodtak és a Stoke 16osa előteréből rúghattunk a szabadrúgást, de Surman lövését Begovic biztosan fogta.

A 72ik percben a biró hibázott! Bár a bíró Norwich dobást mutatott, de a partjelző felülbírálta és Stoke dobást itélt meg.Wilson dobta be a labdát, majd az egyik védönk nem tudott tisztázni és ez miatt Etherington-hoz került a labda, aki belötte.

1-0

Bírói segítséggel vezetett a Stoke.Ezután hiába kapkodtunk a 84ik percben egy kontra végénJerome lőhetett,de a védő becsuszva szerelt.

A hátralevő percekben , már töb blehetőség nem adódott, így maradt az 1-0.

Paul Lambert így nyilatkozott a meccs után:" A játékvezető úgy sétált el, mintha nekünk adta volna és tényleg felemeli a kezét egy kicsit, mintha ez egy Norwich dobás, majd a vonalbíró is felülbírálta őt valamilyen okból. "

" Azt hiszem, ott volt mindenki és lássák, hogy ez egy Norwich dobás. "

Tony Pulis véleménye ez volt a meccs után: "Nem láttam az esetet a gólnál, de ha (Lambert mondta) igaza van és kaptunk egy kis szerencsével szereztünk egy gólt. Andy Wilkinson talán éppen elmozdulhatnak, amit aztán az ő okozott. De ezt nem engedheti meg magának. "

" Jermaine Pennant. Ő hatalmas volt . És Ryan Shotton-nagyon jók voltak a jobb oldalon. "

A Norwich következő ellenfele a Wigan Atheltic lesz!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik