A Saints örülhetett a végén (Fotó: Action Images)

 

NFL-ADATBANK 
A részt vevő csapatok adatlapjai
Menetrend
A csoportok állása
A konferenciák állása
NFL-rovat

Már 17 ponttal is vezetett a New Orleans a Dallas otthonában, mégis izgalmas végjátékot hozott a mérkőzés, amelyen a 7 győzelemmel és három vereséggel álló bajnok látogatott a pont fordított mérleggel álló csapathoz.


Szóval, a Cowboys 17–0-s és 20–3-as hátrányban is volt, de ezt követően négy támadásvezetése is szerzett pontokkal végződött, miközben a Szentek csak egy mezőnygólig jutottak, így Tashard Choice touchdownfutásával nem egész hat perccel a mérkőzés vége előtt 27–23-ra fordított.

TÖKÉLETES BRADY

A New England Patriots 45–24-re legyőzte idegenben a harmadik negyed derekán még 24–17-re vezető Detroit Lions együttesét az NFL 12. fordulójának hálaadás napi nyitó mérkőzésén.

 

A négy touchdownpasszt adó Tom Brady tökéletes, 158.3 pontos irányító-indexszel zárta a találkozót.

Drew Brees (23/39, 352 yard, 1 TD) azonban egy 89 yardos menetelés után Lance Moore-t megtalálta a labdával a végzónában, a Saints pedig ezzel 30–27-re visszavette a vezetést.

A Cowboysnak volt még esélye kiharcolni a hosszabbítást, de David Buehler távoli, 59 yardos mezőnygólja pontatlannak bizonyult.

A New York Jets egy éven belül harmadszor győzte le a Cincinnati Bengalst. Ezúttal elsősorban Brad Smith remek játékának köszönhető a siker. A sokoldalú játékos egy 53 yardos futott és 89 yardos kezdőrúgást követő visszahordott TD-vel segítette 26–10-es győzelemhez csapatát.

NFL 
12. FORDULÓ
Dallas Cowboys–New Orleans Saints 27–30
New York Jets–Cincinnati Bengals 26–10
KORÁBBAN KÖZÖLT EREDMÉNY
Detroit Lions–New England Patriots 24–45