(Szarka)lábjegyzet: Ezek lesznek az új mezek?

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2015.04.03. 07:04
Címkék
Nemsokára érkezik a Derbi beharangozója, és addig is itt egy kép, amit tegnap találtam. A We are Geordies Facebook oldalán jelent meg (majd azóta...

Nemsokára érkezik a Derbi beharangozója, és addig is itt egy kép, amit tegnap találtam. A We are Geordies Facebook oldalán jelent meg (majd azóta szinte sz összes rajongói FB oldalon) és elvileg a jövő évi mezeinket láthatjátok.We are Geordies Facebook oldalán jelent meg (majd azóta szinte sz összes rajongói FB oldalon) és elvileg a jövő évi mezeinket láthatjátok.

Én azt gondolnám, hogy a középső lesz a hazai, a jobb oldali a vendég (figyelembe véve az ideit, nem túl fantáziadús az aki a színvilágért felelős), a bal oldali pedig a "members shirt" azaz amit majd a szezon utolsó felkészülési meccsén viselnek, és elvileg csak a bérletesek juthatnak hozzá. Plusz még ott az a bizonyos harmadik számú, valószínűleg azon még agyalnak.

Itt van a kép nagyítható változatban is.

Ami pozitívum, hogy szerintem ezeken ismét hímzett, vagy legalább ragasztott lesz a címer, és nem ez a vasalt "matrica".

Persze ez lehet, hogy csak valami kamu, de ha visszaemlékeztek az elmúlt évekre, akkor amióta a Puma a szállító, mindig ehhez hasonló képek voltak az elsők, amik megjelentek a szerelésekről, és általában végül tényleg ezek lettek a befutók.

Szerintetek milyenek lettek? Várom a véleményeket!

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik