PL 33. forduló: Tottenham

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2015.04.18. 11:04
Címkék
Vasárnap délután a Newcastle United játssza a ennek, az FA kupa miatt csonka fordulónak az egyik legérdekesebb meccsét, amikor is a Tottenham csapata...

Vasárnap délután a Newcastle United játssza a ennek, az FA kupa miatt csonka fordulónak az egyik legérdekesebb meccsét, amikor is a Tottenham csapata látogat a St. James' Parkba. Érdekes lesz, mert a egyik csapat sincs valami kimagasló formában, sőt a Newcastle jelenleg az egész Premier League legrosszabb formában lévő csapata. Érdekes, mert közel 20 ezer szurkolóval lehet kevesebb, a meghirdetett, Mike Ashley ellenes bojkott miatt. Végül pedig azért lehet érdekes, mert annyira nyilvánvalónak tűnik a Spurs siker, hogy végre egyszer már rá kellene cáfolni a papírformára. közel 20 ezer szurkolóval lehet kevesebb, a meghirdetett, Mike Ashley ellenes bojkott miatt. Végül pedig azért lehet érdekes, mert annyira nyilvánvalónak tűnik a Spurs siker, hogy végre egyszer már rá kellene cáfolni a papírformára.

Ezen a mesterségesen megfakult képen azt láthatjátok, amint Ayozé Perez megszerzi a győztes gólt a White Hart Lane-en. De régen volt már... A fiatal spanyolnak ez volt az első bajnoki gólja, egy olyan meccsen, ahol a Tottenham szerezte meg a vezetést az első félidőben, de rögtön a második játékrész elején Sammy Ameobi egyenlített, Perez pedig szépen fejelte be Cabella beadását. Persze az őszi győzelem ellenére nem esnék hanyatt a meglepetéstől, ha a londoniaké lenne mind a három pont.

Az elmúlt három évben ugyanis 3-3 pontot szereztek egymás ellen a csapatok. Tavaly 1:0-ra sikerült nyerni idegenben, aztán haza pályán 0:4 lett a Spurs-nek. Az vendég-sikerünk már most is megvan.

Coloccini visszatérhet az eltiltásából, így Janmaat mehet az eredeti helyére. R. Taylor nem volt valami jó megoldás a Pool ellen, Anita viszont bevált, szóval övé lehetne a bal oldal.

Középen Sissoko eltiltásával nincs sok alternatíva, Támadásban pedig hazai pályán igenis meg lehetne próbálni két támadóval.

Remélhetőleg Carver továbbra sem erőlteti a formán kívüli Gouffran-t, illetve a R. Taylor-Jonas veterán kettőst, akik hosszabb időre egész egyszerűen nem vethetőek be.

Siem De Jong a héten 45 percet játszott az U21-es bajnokság meccsén a Derby County ellen (0:2), ahogyan Facundo Ferreyra is. A holland esetében úgy néz ki, hogy az utolsó 2-3 bajnokin már pályára léphet. Valószínűleg ugyanígy lesz Rolando Aarons esetében is, akiről a héten olyan hírek jelentek meg, hogy egész szezonra kidőlt, azonban ezt a játékos, és Carver is cáfolta.

Jó lenne a Spurs ellen egy siker, de sajnos elég pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban. A játékvezető Kevin Friend lesz, remélhetőleg ha szabálytalan lesz a Spurs a 16-oson belül, akkor befújja a büntetőt.

Tippeljetek, és ne bojkottáljátok a TV-t, még ha az ismerőseitek - valahol jogosan - mazochistának is néznek!

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik