(Szarka)lábjegyzet: Tigrisvadászat és visszaszámlálás

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2015.02.02. 10:02
Szombaton egy simának tűnő, de valójában nehéz meccsen sikerült legyőzni a Hull City-t 3:0-ra, ami rendkívül fontos diadalnak számít, tekintve...

Szombaton egy simának tűnő, de valójában nehéz meccsen sikerült legyőzni a Hull City-t 3:0-ra, ami rendkívül fontos diadalnak számít, tekintve, hogy a körülöttünk lévő csapatok (Everton, Stoke, Swansea) szintén nyerni tudtak. A mérkőzésen végre betalált Remy Cabella, valamint az új szerződésért hajtó Sammy Ameobi és a John Carver keze alatt (Cabella-hoz hasonlóan) sokkal magabiztosabban játszó Yoan Gouffran is.Remy Cabella, valamint az új szerződésért hajtó Sammy Ameobi és a John Carver keze alatt (Cabella-hoz hasonlóan) sokkal magabiztosabban játszó Yoan Gouffran is.

A mérkőzés egyébként közel sem volt sima, és ha a Hull City nem ennyire peches, akkor akár meg is nyerhette volna a találkozót, mert a helyzeteik bőven megvoltak a pontszerzéshez. Viszont ahogyan a Southampton ellen nem volt szerencsénk, úgy most igen, amivel vertünk egy szöget a Tigrisek koporsójába.

Íme a mérkőzés összefoglalója:

Coloccini-nek borzalmas napja volt, Williamson simán jobb volt nála. Ami nagy szerencse, hogy a bíró és az asszisztensek jól végezték a dolgukat, így aztán a szünet előtt nem adták meg az ex-sunderland-i Elmohamady kézzel szerzett gólját. A mozdulat egyértelmű és szándékos volt, a gólöröm földöntúli, az érvénytelenítés és a sárga lap utáni felháborodás pedig őszinte. Az utóbbi két megnyilvánulás volt az, amire az egyik angol tévé szakértőjeként a stúdióban ülő ex-szarka, Chris Waddle még eltiltást is javasolt. "Allah keze" tehát most nem jött be. Steve Bruce szerint ez egy ösztönös reakció volt, a játékosa nem akart csalni. Na persze.

A győzelem tehát megvolt, ugyanilyen magabiztosan kell támadni, és jobban védekezni vasárnap a Stoke ellen, és akkor nem lesz semmi gond.

Térjünk át az átigazolásokra.

- Az MK Dons csodagyereke, a 18 éves Delle Alli egyes hírek szerint jelenleg orvosi vizsgálaton van a Tottenham-nél, azaz róla lassan lemondhatunk.

- Szintén egy orvosi vizsgálat, de ez nem Londonban, hanem Milánóban. Davide Santon jelenleg már észak-Olaszországban van, és a hivatalos Facebook oldalán el is búcsúzott a Newcastle szurkolóktól, megköszönve az elmúlt 3 és fél évet.

"Az élet különös.... Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer visszatérek."

"Köszönet a Newcastle-nek és köszönet a szurkolóknak ezért a 3 és fél évért együtt. Sok szép közös élményünk volt. Ez a város és ez a csapat örökre megmarad a szívemben."

"Egy új kalandba kezdek... Boldog vagyok, hogy visszatérek az Inter-be. Itt kezdtem a pályafutásom, és itt éltem sok fontos pillanatot. A legjobbat fogom nyújtani, hogy visszafizessem a belém fektetett hitet."

Arról is szóltak a hírek, hogy csak kölcsönbe megy, de valószínűleg nyáron akkor is megveszik. Jelenlegi szerződése 2016 nyaráig szól. Egy igazán jó szezonja volt nálunk, amikor ötödik helyen végzett a csapat, utána jobbára szenvedett, és sokat volt sérült. Sok sikert neki régi-új klubjában az Inter-ben.

Egyelőre ennyi. Ha hallotok valami átigazolási pletykát, ami a csapattal kapcsolatos, bátran küldjétek el kommentben.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik