(Szarka)lábjegyzet: Jonas visszatért! - UPDATE fotó!

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2014.12.22. 13:12
Címkék
A(z újabb) derbi vereség után most egy sokkal jobb hír, ami valójában már a meccs előtt napvilágot látott. Jonas Gutierrez ismét Newcastle-ben...

A(z újabb) derbi vereség után most egy sokkal jobb hír, ami valójában már a meccs előtt napvilágot látott. Jonas Gutierrez ismét Newcastle-ben tartózkodik, sőt mi több, újra edzésbe állt! Az argentin középpályás élete legkeményebb meccsét nyerte meg, ugyanis most nagyon úgy fest, hogy sikerült legyőznie a rákot. Az alattomos betegség után most újult erővel készül a visszatérésre. Jonas Gutierrez ismét Newcastle-ben tartózkodik, sőt mi több, újra edzésbe állt! Az argentin középpályás élete legkeményebb meccsét nyerte meg, ugyanis most nagyon úgy fest, hogy sikerült legyőznie a rákot. Az alattomos betegség után most újult erővel készül a visszatérésre.

Hajtás után az Nufc TV-nek adott interjúját olvashatjátok.

"Nagyon boldog vagyok, hogy újra itt lehetek. Ez egy nehéz év volt számomra, de most az a legfontosabb, hogy ismét a csapattal lehetek és edzhetek. Nagyon élvezek minden napot újra Newcastle-ben. "

"Egy éve, tavaly októberben tudtam meg, hogy beteg vagyok, és idén júniusban, hogy meg kell csinálni a kemoterápiát. Nehéz volt, de mindig arra gondoltam, hogy legyőzöm a rákot - a mindig előre néztem - is igen - büszke vagyok arra, hogy újra itt lehetek a srácokkal. "

"Amikor megkaptam a hírt, hogy rákos vagyok az egyetlen dolog amire gondoltam, hogy miként lehet legyőzni, tudod, hogy nyerni ellene. Az orvosok kezébe adtam a döntést, és azt tettem, amit mondtak, hogy tegyek, hogy a lehető leggyorsabban vissza tudjak térni.

"Így álltam hozzá mindig. Soha nem voltam frusztrált, vagy kérdezgettem, hogy miért történik ez velem??? Nem, az élet az élet. Nem könnyű senkinek sem, és ez egy teszt volt, amit az élet adott nekem. Mentem előre, és ez volt a legnagyobb sikerem. "

"Nem, nem volt nehéz titkolni a betegséget az emberek elől, amíg el nem kezdődött a kemoterápia. Aztán kezdtem elveszíteni a hajam, és egyre csak híztam a gyógyszerektől. Ezt követően inkább elmondtam mi folyik itt, így mindenki tudta és nem kellett megmagyarázni, hogy éppen mi történik. "

"Elképesztő volt, hogy ezt a fajta támogatást kaptam a szurkolóktól, azt kell mondanom, hogy köszönöm, mert ez adta az erőt és még több erőt, hogy legyőzzem a rákot, és mindig nagyon-nagyon boldoggá tesznek ezek az üzenetek."

"Az összes az üzenet megkaptam a Newcastle szurkolóktól, a Velez Sarsfield-től, a Mallorca-tól,
- a kluboktól ahol játszottam - az argentin váltogatottól, és kaptam üzeneteket olyan emberektől, akiket nem is ismerek, vagy játékosoktól akik ellen játszottam. Csodálatos volt ez a fajta támogatás, és ez adott nekem erőt."

"Azt hiszem, ha a megfelelő dolgokat cselekedjük az életedben a különböző helyzetekben, azt visszakapjuk . Mindig jó kapcsolatot tartottam fent a csapattársakkal, és azokkal a játékosokkal is, akik ellen játszottam, és minden játékos küldött nekem üzenetet, ami nagyon fontos volt. "


"Beszéltem Colo-val erről (Taps a 18. percben). Otthon voltam. Igen, elképesztő volt, hogy megkaptam ezt a fajta támogatást és hogy a Newcastle szurkolók énekeltek énekem. Büszke vagyok a tőlük kapott üzenetekre, és az egyetlen dolog, amit mondhatok, hogy köszönöm! Köszönöm a támogatást, amit adtak nekem. Nagyon fontos volt, és én soha nem fogom elfelejteni. "

"Colo igazán nagy segítség volt, ő olyan, mint a családom egy tagja
. Sok időt töltöttünk együtt a Newcastle-be, így ő tudott a helyzetemről, és rengeteg támogatást kaptam tőle. Valami nagyon különleges ami Fabricio és családunk között van, nagyon közeli barátok vagyunk, és ahogyan azt már mondtam - ő is része a családomnak. "

"Jól érzem magam, boldog vagyok, és élvezem minden nap az edzéseket. Csak előre nézek, mert soha nem tudhatod, mi fog történni a labdarúgásban. Az a fontos most, hogy újra itt vagyok és megpróbálok fittnek lenni, és készen állni, ha jön a lehetőség. Az egyetlen dolog, amit tehetek, hogy minden tőlem telhetőt megteszek. "

"Igen, természetesen ez erősebbé tesz. Úgy gondolkodom, hogy ha van egy olyan probléma, mint a rák, vagy más egészségügyi gond, akkor más problémák nagyon-nagyon kicsivé válnak, és a legfontosabb dolog az lesz, hogy megnyerjük ezt a meccset, hogy megnyerjük ezt a nagyon kemény csatát. Most pedig megpróbálok minden tőlem telhetőt megtenni. "

"Nem tudom, mit hoz a jövő, de az egyetlen dolog, amit tehetek most, hogy minden tőlem telhetőt megteszek."

Elnézést, ha pongyola lett a fordítás, de hát Jonas-nak sem az angol az anyanyelve, így az interjú alatt ő is törekedett a minél egyszerűbb, és érthetőbb megfogalmazásra, aminek elég sok ismétlés lett az eredménye.

De kit érdekel a stilisztika! Jonas a klub hivatalos közleménye szerint ma a West Ham elleni reserve Ligakupa meccsen újra pályára léphet!!!

UPDATE!

A visszatérés meg is történt:

Jonas 87 percet játszott a 4-1-re megnyert mérkőzésen!

Hajrá Newcastle! Hajrá Jonas!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik