(Szarka)lábjegyzet: "Gyengék vagyunk" - Coloccini

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2014.04.24. 14:04
Címkék
A címmel nem tett forradalmi megállapítást Fabricio Coloccni, de legalább kiállt és a Sky Sports-ban is megjelenő nyilatkozatában felvállalta...

A címmel nem tett forradalmi megállapítást Fabricio Coloccni, de legalább kiállt és a Sky Sports-ban is megjelenő nyilatkozatában felvállalta ezt a katasztrofális teljesítményt.a Sky Sports-ban is megjelenő nyilatkozatában felvállalta ezt a katasztrofális teljesítményt.

"Megpróbálunk megnyerni minden meccset, de a jelenlegi formánk alapján nem vagyunk elég jók"- vonta le bölcs következtetést kapitányunk.

"A rajongók dühösek és nekünk ezt el kell fogadnunk.

"Ez történik,
a nem játszik jól egy csapat."

"A közelmúltban hiányzott néhány játékos sérülés miatt, mint például Loic Remy, Mathieu Debuchy és Moussa Sissoko."


"Jó lesz, ha majd teljsesen egészségesen térnek vissza, hiszen ők TOP játékosok."
- Utalt ezzel arra Colo, hogy Debuchy és Remy is kényszerűségből állt be korábban a Swansea elleni meccsen.

"Viszont ha eleve rosszul játszunk, akkor egyáltalán nem számít, hogy kik vannak a pályán."

"El kell kezdenünk újra úgy játszani, mint egy csapat."


"Annyira felül szeretnénk végezni a táblázaton, amennyire csak lehetséges, győzelmekkel megörvendeztetve a szurkolóinkat."

Ez az interjú maximum annyiból számít hírértékűnek, hogy a csapatkapitány tette, mert ezeket a dolgokat Pardew is minden meccsen elmondja. A gondok azzal kezdődnek, hogy egész egyszerűen a lehetetlen kategóriába tartozik például az Arsenal hétfő esti, Emirates-beli legyőzése. Semmilyen tűz, vagy átütő erő sincs a csapatban hetek óta.

Elvileg, ha jól számoltam letelt Pardew hét meccses eltiltása (1 győzelem, 6 vereség) de a BL indulásért küzdő Arsenal ellen ennek lehet jelentősége hétfő este?

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik