(Szarka)lábjegyzet: a mérleg nyelve...

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2014.04.25. 12:04
Címkék
Mi vagyunk a mérleg nyelve, nem tudtátok? Legalább is Loic Rémy szerint. A francia csatár az Evening Chronicle-nek az alábbi nyilatkozatot tette: "Mi...

Mi vagyunk a mérleg nyelve, nem tudtátok? Legalább is Loic Rémy szerint. A francia csatár az Evening Chronicle-nek az alábbi nyilatkozatot tette: Loic Rémy szerint. A francia csatár az Evening Chronicle-nek az alábbi nyilatkozatot tette:

"Mi még mindig eldönthetjük, hogy ki esik ki, és ki nyeri a bajnoki címet. És ez egy őrült helyzet ."

"
Nehézségeket okozhatunk a nagy kluboknak is, és talán még nehezebb dolguk lesz azoknak a csapatoknak, akik harcolnak a bennmaradásért.

"Számomra ez azt jelenti, a szezon vége izgalmas lesz . "

"Az emberek azt mondják, hogy a Newcastle befejezte ezt a szezont, de én nem így látom.

"Keményen dolgozunk az edzéseken."

" Ez talán nem volt olyan jó a szezon , ahogy szerettük volna, de mindent bele fogunk adni, amíg a végső sípszó el nem hangzik a szezon utolsó mérkőzésén. "

"A futball a élvezet . Ki fogunk menni a pályára és élvezzük a játékot, és azt szeretnénk ha a szurkolók élveznék, ahogyan játszunk. Remélem, mindannyian élvezni az idény utolsó meccseit."

" Örülök az idei teljesítményemnek, de tudom, hogy tudnék több gólt is szerezni, így nem vagyok teljesen elégedett.Ha megnézzük , hogy hány meccsen játszottam, akkor ez egy jó statisztika. Viszont én mindig is úgy gondolkodom, hogy még több gólt kell szereznem. És ha sikerül, akkor a csapat jobb helyen lesz a tabellán. Ha megnézem az olyan remek csatárokat, mint Luis Suarez és Daniel Sturridge - akik több mint 20 gólt szereztek ebben a szezonban - rájövök, hogy rendben van ugyan a teljseítményem, de ez még nem elég . "


Mit lehet még erre mondani? Vágy egy mesterhármast hétfő este az Arsenal-nak Loic! (ja, és ne kapjunk mellé hetet, mint tavaly...)

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik