Szarka a szarkának nem vájja ki szemét - KÖZLEMÉNY

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.04.13. 21:04
Címkék
Kedves Olvasóink! E bizarr bejegyzés témája és apropója nem mindennapi, sőt remélem egyedi és egyszeri posztról van szó. A mi blogunk legalábbis...

Kedves Olvasóink!

E bizarr bejegyzés témája és apropója nem mindennapi, sőt remélem egyedi és egyszeri posztról van szó. A mi blogunk legalábbis nem kíván sokat csámcsogni az elmúlt pár nap, hét, hónap előttetek valószínűleg csak részben ismert eseményein, mert méltatlannak, ezen kívül értelmetlennek érezzük, hogy egy ilyen kis közösségen - mint a magyar Newcastle szurkolók - klikkesedésnek csak a lehetősége is kialakuljon.

Ahogyan e blogban is megemlítettük, a legkomolyabb hazai Newcastle szurkolói oldal, a Szarkafészek novemberi megszűnése után februárban egy új hivatalos honlap, a newcastle.do.am kezdte meg működését. A Dingleberry által üzemeltetett honlappal, és magával Dingle-vel is remek kapcsolatban voltunk, nem csak a közös focik miatt, hanem mert eleve úgy működtettük a blogot, hogy a két honlap más típusú, egymás mellett jól meglevő legyen.

Amellett hogy örültünk (és örülünk most is), ha kedvenc csapatunkkal foglalkoznak itthon, kicsit szomorúak is voltunk, mert emiatt elveszítettük csapatunk egy fontos tagját, aki vezető szerepet kapott az új projektben.

Az elválás teljes mértékben békés volt, - mintha még arról is leveleztünk volna, hogy felvesszük egymást a linktárunkba - és amikor az új oldal bevezető cikkeinek kommenteiben hát hogy is mondjam... nem túl irodalmi stílusban utaltak ránk az olvasóik, korrekt módon cenzúrázták is a sértő, trágár hozzászólásokat.

A honlap végül erre a hónapra állt össze, mostanában kezdték meg a kollégák a cikkek napi rendszerességű megjelentetését. Örömmel látjuk, hogy komoly, a Newcastle hazai szurkolói becsült számának ismeretében hihetetlenül komoly olvasottsággal rendelkeznek. A fent említett "linkcserés" akció azóta nem került napirendre. Mi nem kerestük őket, nekik pedig láthatóan nincs szükségük olvasó toborzásra.

Hogy tisztázzuk a dolgokat, mi és ők két külön kávéház vagyunk. Ez egy blog, ahol a véleményen van a legnagyobb hangsúly. Hobbi publicistákként spontán bejegyzéseket írunk, a gondolatainkat, az érzéseinket közöljük, amik néha elfogultak, és ez akár a realitás kárára mehet. Ők pedig elképzeléseik szerint Hivatalos Honlap lesznek, nagy létszámú stábbal, és olyan infrastruktúrával, ami jóval eltér az általunk csinált dolgoktól. Nem kívánom felsorolni, hogy mi mindent terveznek, - a honlapjukon fent van - de az biztos, hogy a vállalásaink meghaladják e blog kereteit.

Az elmúlt hét eseményeit, (szájkarate) a Chat-falon nyomon követhettétek, és mi nem is akartunk érdemben foglalkozni ezzel az üzengetéssel, de a tegnapi napon történtek fényében meg kell szólalnunk.

Először, és utoljára kívánom közölni, hogy sem nekem, sem szerkesztő társaimnak nem áll érdekében a fenti oldal semmi nemű lejáratása, mocskolása, illetve negatív színben történő feltüntetése, és ahogy eddig, a továbbiakban is ennek szellemében csináljuk a blogunkat, a saját magunk és a bejáratott, megszokott táborunk örömére. Szeretnénk azt feltételezni, hogy ez fordítva is igaz.

Ennyi, tulajdonképpen az előző bekezdés a bejegyzés lényege, és innentől kezdve ezt a témát lezártnak tekintjük. Hogy állandó olvasóink, a mi törzsgárdánk (akik közül sokakat még 2007-ben, a Magpies féle honlapon ismertem meg, és közös rendelések, tippelések, virtuális meccsnézések után együtt tértünk át 2009-ben a Dingleberry féle "jogutód" honlapra, a Szarkafészekre) nem fog kételkedni a szavahihetőségünkben, abban biztos vagyok és lényegében ez minden, ami nekünk számít.

Aki nem bennfentes (azaz Newcastle szurkoló), és valami csoda folytán mégis végigolvasta a bejegyzést, attól elnézést kérek, hogy raboltam az idejét. :)

Aki meg az, az továbbra is olvasson minél többet a csapatról, szerezzen infókat itt is, ott is, magyarul, angolul, amilyen nyelven csak megérti, mert ez a rajongás lényege.

Holnap pedig verjük el a sunderland-et, de nagyon!

HAJRÁ NEWCASTLE!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik