Shearer: Gyengék voltunk!

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.04.15. 14:04
Címkék
Alan Shearer a Newcastle United történetének legtöbb hivatalos gólját szerző játékosa, a Premier League örökös góllövőlistájának első...

Alan Shearer a Newcastle United történetének legtöbb hivatalos gólját szerző játékosa, a Premier League örökös góllövőlistájának első helyezettje is megszólalt a tegnapi csúfos vereséget követően a The Sun nevű brit újságban:Alan Shearer a Newcastle United történetének legtöbb hivatalos gólját szerző játékosa, a Premier League örökös góllövőlistájának első helyezettje is megszólalt a tegnapi csúfos vereséget követően a The Sun nevű brit újságban:

"Néha az életeben vannak pillanatok, amikor nem tehetünk mást, fel kell emelni a kezünket, és azt mondani: Gyengék voltunk! - bármennyire is fáj. A Newcastle a játék képe alapján nem érdemelt semmit, és a legnagyobb gond az volt, hogy a szurkolók azt látták, hogy a piros-fehérek jobban akarják a sikert.

A francia srácok, jól végzik a dolgukat Newcastle-ben, de mintha nem érezték volna át a derbi fontosságát. Összességében jobb a helyzet, amióta itt vannak, jobban játszik a csapat, de mintha nem értették volna meg ennek a párosításnak a lényegét, és ez látszott a teljesítményükön.

Paolo Di Canio és a játékosai elvégezték a feladatot, és ezért gratuláció jár nekik. Az első pár hét kemény volt a váltás után, de most gondolom elfelejtik a Chelsea elleni meccsüket. Di Canio jól végezte a munkáját, mert a játékosai ugyanolyan szenvedéllyel játszottak, mint ahogy ő viselkedett. Ez most különösen fontos eredmény volt számukra, mert veszélyben voltak a kiesés szempontjából. A vezetőség elvárja Di Canio-tól a bennmaradást, és ha megnézzük a táblázatot a Newcastle-nek jó alkalma lett volna még nagyobb bajba sodorni őket.

Shearer gólt lő a Sunderland-nek

A védekezés gyenge volt, nem volt kreativitás a középpályán, és a elöl is rosszul játszottunk. Alig kezdtük el az első félidőt, és már rászolgáltunk, hogy hátrányba menjünk a szünetre.

Azt a döntést, amivel semmisé nyilvánították Cissé egyenlítő gólját, meg lehet említeni, de ezzel nem lehet takargatni azt a tényt, hogy gyenge teljesítmény nyújtottunk. Hogy őszinte legyek, szerencsénk volt, hogy hárommal megúsztuk.

Azt hiszem, hogy még a leghűségesebb Newcastle szurkolók - magamat is beleértve - sem mondhatnak mást."


Mit lehet erre mondani? Igazad van, Big Al!

Érdekes, hogy ősszel Pardew még kakaskodott Martin O'Neill-el, most meg csak nézett ki a fejéből üveges szemekkel. (Na jó, Cissé góljánál tombolt, csak aztán szóltak neki hogy sztornó az egész)

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik