Micsoda szenzációs hír! Barry elnézést kért Bud-tól!

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.04.17. 10:04
Címkék
Amikor a ma reggeli korán kelés miatt, és egyéb hétköznapi apróságoktól kissé frusztráltan elolvastam ezt a "hírt", egyből jobb kedvem...

Amikor a ma reggeli korán kelés miatt, és egyéb hétköznapi apróságoktól kissé frusztráltan elolvastam ezt a "hírt", egyből jobb kedvem lett. Nem tudom miért, de azóta ha erre gondolok mosolyognom kell, és eszembe jut, hogy ezek a Geordie-k nem százasok. A világsajtót bejárta a videó, valamint a képek sokasága, ahogy a dühös Newcastle drukkerek zúztak a Sunderland ellen simán elveszített derbi után. A legnagyobb felháborodást az a jelenet váltotta ki, (a Sportszelep is írt róla) amikor egy szurkoló valamilyen érthetetlen okból egy rendőrlónak esett neki, és ütni kezdte, illetve próbálta megütni. Viszonylag gyorsan leteperték, majd le is tartóztatták."hírt", egyből jobb kedvem lett. Nem tudom miért, de azóta ha erre gondolok mosolyognom kell, és eszembe jut, hogy ezek a Geordie-k nem százasok. A világsajtót bejárta a videó, valamint a képek sokasága, ahogy a dühös Newcastle drukkerek zúztak a Sunderland ellen simán elveszített derbi után. A legnagyobb felháborodást az a jelenet váltotta ki, (a Sportszelep is írt róla) amikor egy szurkoló valamilyen érthetetlen okból egy rendőrlónak esett neki, és ütni kezdte, illetve próbálta megütni. Viszonylag gyorsan leteperték, majd le is tartóztatták.

A mai nap pedig a HOT! és Story magazinokba illő, magasröptű folytatása jelent meg a történetnek. Vigyázat! 0% hírérték, 100% bulvár.

Ezek a csúnya angol szurkolók, akik elhitetik a világgal, hogy micsoda rend, és fegyelem van náluk, közben meg ők is törnek-zúznak, sőt lovat vernek. Elég sokan értettek egyet ezzel a véleménnyel, ezért valószínűleg úgy gondolták az illetékesek, hogy javítani kell az összképen, és megmutatni, hogy nem olyan rossz arcok ezek a Geordiek.

Egyértelmű PR fogás, hogy a hétvége eseményei után a képen látható úriember, a 45 éves Barry Rogerson a következőket nyilatkozta:

"Szeretnék bocsánatot kérni a lótól, valamint minden észak-kelet angliai régióban élő embertől. Gyógyszer és alkohol hatása alatt álltam, de tudom, hogy nem mentség arra, amit tettem.

Elég ostobán reagáltam. Nem tudom miért támadtam neki a lónak. Szeretem az állatokat, van három kutyám, egy halastavam, és meg szoktam meg szoktam etetni a rókát aki a lakhelyemen az út túloldalán néha megjelenik."

Természetesen - annak ellenére, hogy az incidens az utcán, és nem a stadionban történt - Rogerson-t ki fogják tiltani a St. James' Parkból. Derek LLambias, a klub második embere ugyanis komoly szankciókat kíván alkalmazni, tekintve hogy ezek az események nagyon rossz reklám voltak a klub számára, főleg hogy nagyon nagy nyilvánosságot kaptak. (Azért micsoda különbségek: az angol média nem nagyon vacakol azzal, hogy bárhol kitakarják a csóka szemét, az angol rendőrökön meg több helyen, jól láthatóan ott az azonosító szám...)

Végül pedig szólaljon meg a másik oldal is! A rendőrló társa (lovasa? gazdája?), Trevor Thackray elmondta, hogy a támadásnál sokkal ijesztőbb volt az állatnak a körülötte robbanó pirotechnika, majd hozzátette:

"Örömmel mondhatom, hogy Bud teljesen rendben van, és jelenleg kipiheni az eseménydús vasárnap délutánt. A rendőrségünk sokféle zavar elhárítására használ lovakat, szóval bármennyire sokkolóak voltak a képek, Bud nem sérült meg."

Minden jó, ha jó a vége. Ez a pillanatnyi elmezavartól megvadult, de egyébként rendes srác, Barry (és még kb. 30 ember) ugyan valószínűleg pár évig csak idegenben nézheti élőben a csapatot, de ezzel a bocsánatkéréssel feltehetően enyhítik az egyéb büntetéseit. Bud pedig jól van, és szerintem megbocsát! Talán még egyszer együtt lovagolnak a newcastle-i tengerparton...

Elnézést attól, aki komoly hírre számított, néha ilyen is kell.

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik