Nem szabad csüggedni...

2474819 24748192474819 2474819
Vágólapra másolva!
2013.02.10. 09:02
Címkék
Az idei szezonban nyújtott teljesítmény után, bárki megelégedett volna egy Chelsea-Tottenham kettős utáni kettő ponttal. Ennek ellenére szeretett...

Az idei szezonban nyújtott teljesítmény után, bárki megelégedett volna egy Chelsea-Tottenham kettős utáni kettő ponttal. Ennek ellenére szeretett csapatunk három ponttal gazdagította a pontjainak számát, tehát egyáltalán nem csüggedhetünk az előző két hétben nyújtott összesített teljesítmény után. Persze a szurkoló egy olyan állatfaj, aki mindig az utolsó meccsen aggódik, bármi is történt az előtte lévő mérkőzéseken.Az idei szezonban nyújtott teljesítmény után, bárki megelégedett volna egy Chelsea-Tottenham kettős utáni kettő ponttal. Ennek ellenére szeretett csapatunk három ponttal gazdagította a pontjainak számát, tehát egyáltalán nem csüggedhetünk az előző két hétben nyújtott összesített teljesítmény után. Persze a szurkoló egy olyan állatfaj, aki mindig az utolsó meccsen aggódik, bármi is történt az előtte lévő mérkőzéseken.

A mutatott játékkal a Chelsea ellen lehettünk elégedettebbek, ennek ellenére a londoniak ellen sem panaszkodhatunk, hiszen voltak helyzeteink, de azért el kell ismerni, hogy megérdemelten győztek. Aki nem látta a mérkőzés, annak a beszámoló végén szolgálunk némi összefoglalóval, hogy képet kapjon arról, hogyan is alakult a mérkőzés, valamint mi alapján kapták a lenti játékosok a nevük mellé írt pontokat.

Pardew (7) - Megfelelő kezdő csapat, megfelelő hozzáállás, és a taktikára sem panaszkodhatunk, bár most is túl sok volt az előre ívelés, amiből semmi hasznunk nem volt.

Krul (8) - Két kapott gólja ellenére több alkalommal mentette meg a csapatunkat további bekapott góloktól, így kiérdemelte a 8-as osztályzatot. Csapatunk egyik legjobbja volt, ha nem a legjobbja. Szurkolói értékelése: 7,1 pont.

Debuchy (6) - Sajnos a tegnapi meccsen sem mutatott semmi olyat, amivel kiérdemelte a francia válogatott alap jobb hátvédi pozícióját. Szurkolói értékelése: 5,7 pont

Coloccini (8) - Magabiztos volt a védelmünkben, megint ő volt az, akire nem lehetett panaszunk, bár a mosdik gólnál lehetett volna magabiztosabb is, de azért mindent ő sem tud megoldani. Szurkolói értékelése: 6,8 pont

Steven Taylor (7) - Steve is nagyon jól játszott, néha voltak előre törései is, amivel egy magabiztosabb támadó alakulat sokat tudott volna kezdeni, de sajnos ezen a meccsen nem tudtuk kihasználni Taylor lendületét. Szurkolói értékelése: 6,5 pont.

Santon (7) - Hozta a tőle elvárhatót. Nagyon jól dolgozott előre, de hátul azért voltak bizonytalan pillanatai, ennek ellenére ő is a védelmünk erősségének bizonyult. Szurkolói értékelése: 6,4 pont.

Perch (6) - Tioté pótlását eddig magához mérten tökéletesen ellátó védekező középpályás a tegnapi meccsen eléggé beleszürkült a mérkőzésbe, ezért nem lepődnék meg, ha következő meccsen visszakövetelné magának a kezdőben a helyet a jó öreg Cheick. Szurkolói értékelése: 5,4 pont.

Cabaye (7) - Próbálta szervezni a játékot, de tevékenységének jelentős része a védekezésre koncentrálódott. Sokunk várta tőle azt a magabiztos játékot, amit az előző két meccsen is mutatott. Szurkolói értékelése: 6,4 pont.

Gouffran (7) - Nagyszerűen játszott, és meccsről meccsre lehet rajta látni, hogy kiváló erősítése a keretünknek, főleg annak tükrében, hogy mennyiért sikerült megvásárolni. Ez volt az első gólja a csapatunkban. Egy támadó középpályástól nem is olyan rossz teljesítmény, ha három mérkőzésenként gólt rúg. Szurkolói értékelése: 6,6 pont.

Sissoko (7) - Újra jelentős szerepet vállalt a Szarkák góljában, hiszen ő tálalta a labdát Gouffran elé. Azt hiszem, hogy senki sem vonja azt kétségbe, hogy a tél legjobb igazolása volt. Szurkolói értékelése: 6,6 pont.

Gutierrez (6) - Sajnos nem tudott maradandót nyújtani ma sem. Nem lepődnék meg, ha Jonas lenne az a játékos aki végképp kiszorul a kezdőből Ben Arfa felépülése után. Egyedül Gouffran sérülése lehet az, ami miatt mégis állva hallgathatja meg a mérkőzés előtti bevonuló zenét. Szurkolói értékelése: 5,6 pont.

Cissé (6) - Megint nagyon egyedül volt elől, ennek ellenére sokat küzdött a labdákért, és nagyon sokat járt hátra segíteni a védekezésben. Sajnos ebben a szezonban nagyon látszik a csapaton, hogy az egy csatáros rendszer nem a legjobb megoldás az egy szem csatárnak. Főleg ívelésekkel keresték, és az ívelések sem voltak a legjobbak, ahogyan az lenni szokott. Ennek ellenére mégis jobban játszik, mint bármelyik másik csatárt a keretben. Szurkolói értékelése: 5,5 pont.

Marveaux (5) - Gouffran sérülése után érkezett a pályára, de nem tudott maradandót alkotni. Én kicsit nehezményeztem Pardew mestertől, hogy Gutierrez játszott és Marveaux a padon csücsült. Szurkolói értékelése: 5,0 pont.

Shola Ameobi (4) - Hozta a tőle várható nagy nullát. Igaz későn érkezett a pályára, de ha hamarabb jött volna, akkor sem lett volna semmivel sem jobb a helyzetünk. Szurkolói értékelése: 4,7 pont.

Tioté (5) - Cheick is későn érkezett, sajnos ő sem tudott változtatni a játék képén. Reméljük a következő mérkőzésen újra összeáll a Cabaye-Tioté páros. Szurkolói értékelése: 5,5 pont.

Hát mindenki eldöntheti, hogy kinél melyik pont az elfogadhatóbb, de azt azért láthatjuk, hogy a szurkolók jóval keményebben pontozták a játékosainkat, mint a szaklapok.

Az vigasztaljon mindenkit, hogy a következő néhány bajnokin jóval gyengébb ellenfelekkel kell farkasszemet nézni, valamint visszatérhet a csapat motorja Ben Arfa is.


T2-1N www.fasthighlights.com by 2013fasthighlights

Ruzsinho Da Costa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik