Átigazolási Szarka-vará(z)s

2474819 24748192474819 2474819
Vágólapra másolva!
2013.01.12. 08:01
Címkék
Azoknak is akarok kicsit kedvezni, akik szeretik az átigazolási pletykákat, hiszen január van, amikor a legtöbb sportújságot azzal tudják eladni...

Azoknak is akarok kicsit kedvezni, akik szeretik az átigazolási pletykákat, hiszen január van, amikor a legtöbb sportújságot azzal tudják eladni, ha generálni egy jó kis pletykát bizonyos nagyra becsült játékosról. Ba távozásával egyenlőre elcsendesedtek az átigazolási pletykák a Newcastle-el kapcsolatban, de azért így is bekerül a köztudatba néhány új név.

Jores Okore (Nordsjaelland) - Bizonyos foci szaklapok tudni vélik, hogy a Newcastle többszörözött erővel kezdett belső védők iránt érdeklődni, hiszen a rendszeresen sérült Steven Taylor mellett bejelentette Coloccini is, hogy családi okok miatt szeretne januárban eligazolni a csapattól. Ha ez tényleg így lesz, akkor középső védőnek egyedül az a Williamson marad, akit már minden szurkoló a tarcsi csapatban látna csak szívesen. Az igazolási piacon így a csapatunk 5 millió fontos ajánlatot tett a 20 éves dán válogatott hétvédért, Okoréért. A Nordsjaellanddal ebben a szezonban kipróbálhatta magát a játékos a legrangosabb európai klub sorozatban, tehát kaphatott ízelítőt abból mi várja őt a Premier League-ben.

Moussa Sissoko (Toulouse) - A sajtó úgy véli, hogy a Sissokoért folyó versenyfutásban a Sunderland megverheti a szeretett csapatunkat, amit nagyon nem értek, hiszen alacsonyabban rangsorolt csapatról van szó, amit a tabellán elfoglalt helyek nem tükröznek. Így arra gondolok, hogy fizetés terén lehetnek befutók a Fekete Macskák, ami újabb szegénységi bizonyítványa lehet Ashleynek.

James Tomkins (West Ham) - A 23 éves középhátvéd tízszer volt tagja az U21-es angol válogatottnak. Hírek szerint nagyon közel áll a két csapat, hogy megegyezzenek Tomkins csapatváltásáról. A játékos sem tartozik a leggyorsabb védők közé, de előnyként lehet felhozni, hogy nagyon magas és erős felépítésű játékos. Természetesen, ha Coloccini elmegy a csapattól, akkor akár ilyen játékosra is igen komoly szükségünk lehet. Tapasztalata mindenféleképpen van a fiatal védőnek, hiszen fiatal kora ellenére már 131 mérkőzés játszott a Kalapácsosoknál.

Yann M'Vila (Rennes) - A francia válogatott védekező középpályás el szeretné hagyni a francia első osztályt, és elsődleges célja a Premier League lenne. Alan Pardew csapata régóta figyeli a játékost, és nagyon szeretnék megszerezni, de M'Vila nagyon kelendő játékos, és sok csapat érdeklődik iránta, és a Newcastle nem a legerősebb klub aki meg szeretné szerezni bajnokságunkból. Két dolog szólhat a Szarkák mellett: 1. sok francia válogatott játékos játszik nálunk 2. 2014-ig tartó válogatott mérkőzésekről való eltiltását tölti, hiszen igen komoly kihágásokat követett el a válogatott mérkőzéseken, tehát nem számít a könnyen kezelhető emberek közé, ami nem biztos, hogy elnyeri a nagy csapatok tetszését. A játékos kivásárlási irányára 17 millió font.

Hát újabb nevek, újabb pletykák és még a hónap második hetének sincs vége, tehát van még időnk vásárolgatni.

Ruzsinho Da Costa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik