Ashley fogához veri a garast

2474819 24748192474819 2474819
Vágólapra másolva!
2012.06.20. 09:06
Mike Ashley gúnynevéhez méltóan (Cashley) viselkedik a mostani átigazolási szezonban is. Nem elég, hogy nem fogjuk megtartani legjobbjainkat egy...

Mike Ashley gúnynevéhez méltóan (Cashley) viselkedik a mostani átigazolási szezonban is. Nem elég, hogy nem fogjuk megtartani legjobbjainkat egy nagyobb összegű ajánlat esetén, de a kiszemelt játékosokat is igen nyomott áron szeretné megszerezni.Cashley) viselkedik a mostani átigazolási szezonban is. Nem elég, hogy nem fogjuk megtartani legjobbjainkat egy nagyobb összegű ajánlat esetén, de a kiszemelt játékosokat is igen nyomott áron szeretné megszerezni.

Beszámoltunk már, hogy Luuk de Jong az egyik kiszemelt Demba Ba helyettesítésére, aki a Twente csapatában az előző szezonban 25 meccsen 24 gólt lőtt, és kiharcolt egy helyet a holland válogatottban is a kontinens viadal idejére. Sok csapat érdeklődik a játékos iránt, így mi is. Csapatunk 8 millió fontos ajánlatot tett a csatárért, de azonnal elutasításra került. Steve McClaren szólt a Newcastle-nek, hogy ha szeretne komolyan tárgyalni a csatár leigazolásáról, akkor jobb, ha megduplázza az ajánlott összeget, különben felejtse el Luukot. Mai hír, hogy az ajánlatot 9,5 millió fontra emelik. Kíváncsian várom a Twente reakcióját.

A másik eset, amiben Ashleyt nevetség tárgyává tették az, hogy 4 millió fontos ajánlatára, amit Debuchy megszerzéséért tett, az a válasz jött a Lille vezetőitől: Igaz, hogy kaptunk egy 4 millió fontos ajánlatról szóló faxot, de szerintünk rossz játékos nevét írhatták rá. Ne is lepődjünk meg ezek után, hogy a szóban forgó ajánlatot elutasították. Jobb lenne, ha Ashley és csapata összeszedné magát, mert Debuchy iránt is érdeklődik az Internazionale és a Chelsea is, tehát itt is van versenytársunk.

Ezek történtek csapatunkkal az elmúlt napokban, de nézzünk szét a riválisaink háza táján is:

Manchester Utd:

Rafael da Silva - A szélső hátvédért érdeklődik a Chelsea, de a United vezetősége új szerződést kínál a védőnek, ezzel bizonyítva, hogy hosszútávon számol a játékossal és, nagyon szeretné, hogy ne csábuljon el túl könnyen.

Dimitar Berbatov - Malaga bejelentkezett a bolgár csatárért, aki kegyvesztett lett az előző szezon közepén Sir Alex Ferguson csapatában. A nyilatkozatok alapján Dimitar biztosan távozni fog a Vörös Ördögöktől, már csak az a kérdés, hogy hova teszi át székhelyét.

Zeki Fryers - Úgy néz ki, hogy a 19 éves balhátvéd a Manchester Utd-et választja a sok kérője közül. A Burnley hátvédjéért a Tottenham és a Newcastle is érdeklődött.

Manchester City:

Fernando Llorente - 30 millió fontos ajánlatot sem sajnálna tenni a City vezetősége a Bilbaonak a spanyol válogatott baszk csatáráért. Ha ez igaz, és Fernando is menni szeretne, akkor a baszkok szívesen megválnának kedvencüktől, hiszen ebből a pénzből több évig meg lenne oldva az utánpótlás nevelés fejlesztése, ami egy csak baszk focistákat foglalkoztató klubnál a jövő alapját képezi.

David Silva - A Real Madrid 30-40 millió eurós ajánlatot szeretne tenni a spanyol válogatott motorjáért

Nigel de Jong - A védekező középpályásnak egy év van hátra a szerződéséből, és az előzetes híresztelések ellenére kijelentette, hogy szívesen maradna az előző szezon bajnokánál. Nigel neve felmerült az Internazionale igazolási pletykái között is.

Liverpool:

Martin Skrtel - Az orosz Anzsi szeretné megszerezni a Liverpool belső hátvédsorának egyik alap emberét. Azt jól tudjuk, hogy ha az Anzsi valakit kinéz magának, akkor nagy kísértésnek lesz kitéve. Az amúgy is nagyon szellős liverpooli védelemnek nem kellene még egy ilyen pofon is...

Pepe Reina - Az AC Milan ajánlatot készül tenni a spanyol válogatott keret harmadik számú kapusára, aki jelenleg a Vörösöknél dolgozik. Abbiatinak voltak az idény során bizonytalan pillanatai, de nem gondolnám, hogy óriási különbség volna a két kapus között.

Benedikt Howedes - Brandon Rogers szívesen látná csapatában a Schalke és a német válogatott középhátvédjét. Azt hiszem, hogy mélyen a zsebebé kell nyúlnia a liverpooli klubnak, ha meg szeretné szerezni a védőt. Bár Skrtelért az Anzsitól kapott összeget nyugodtan fordíthatják erre az igazolásra.

Tottenham:

Andre Villas-Boas - A megüresedett menedzseri székbe a Tottenham vezetői szívesen ültetnék a Chelsea-től kirúgott portugál menedzsert.

Barcelona:

Amennyiben a katalán alakulat nem tudja megszerezni első számú kiszemeltjét Javi Martinezt a Bilbaoból, akkor ajánlatot fog tenni az Arsenalban játszó Thomas Vermaelenért, a Manchester Citys Vincent Kompanyért, vagy a Chelsea-s David Luizért. Úgy látszik, hogy Vilanova nem óvatoskodik az átigazolási piacon. Hétfői hírek viszont arról szólnak, hogy a Corlukát akarja megvenni a Barca a Tottenhamtől.

Ruzsinho Da Costa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik