Isten véletek!

2362309 23623092362309 2362309
Vágólapra másolva!
2014.05.18. 15:05
Eltelt egy újabb év, véget ért egy újabb, nem túl sikeres szezon. Illetve még nem teljesen, hiszen ma este Veronában, a Serie A-tagságát  már...

Eltelt egy újabb év, véget ért egy újabb, nem túl sikeres szezon. Illetve még nem teljesen, hiszen ma este Veronában, a Serie A-tagságát már megújító Chievo otthonában zár kedvenc csapatunk. Így aztán tét egyik fél számára sincs, akár totális unalomba is fulladhatna a mérkőzés. Semleges szurkoló számára nem ajánlott a megnézése, nekünk azonban nagyon is fontos, hiszen ma este láthatjuk utoljára argentin legendáinkat , nevezetes Zanettit, Militot és mint pár órája kiderült Cambiassot is a legszebb kék-fekete mezben.Eltelt egy újabb év, véget ért egy újabb, nem túl sikeres szezon. Illetve még nem teljesen, hiszen ma este Veronában, a Serie A-tagságát már megújító Chievo otthonában zár kedvenc csapatunk. Így aztán tét egyik fél számára sincs, akár totális unalomba is fulladhatna a mérkőzés. Semleges szurkoló számára nem ajánlott a megnézése, nekünk azonban nagyon is fontos, hiszen ma este láthatjuk utoljára argentin legendáinkat , nevezetes Zanettit, Militot és mint pár órája kiderült Cambiassot is a legszebb kék-fekete mezben.

A kép persze úgy lenne teljes, ha Samuel is kifutna a Bentegodi gyepére, de ő sajnos nem fog, ő a Lazio ellen játszotta utolsó meccsét.

Mazzarrira most épp nem tudok semmi rosszat mondani, felforgatja az alapkezdőt, ahogyan azt el is várjuk. Milito, Cambiasso és Zanetti is az első perctől a pályán lesz, illetve lehetőséget ad azoknak, akik az idényben kevesebbet vagy egyáltalán nem játszottak. A búcsúzó legendáink mellett akire még érdemes lehet figyelni, az nem más, mint Botta, hiszen először játszhat végig egy teljes meccset.

Nagy elvárásaim nincsenek, vágyaim, illetve jobban mondva álmaim vannak a mai mérkőzéssel kapcsolatban. Én úgy álmodtam meg, hogy Milito már az elején elküldi valamelyik sárga mezest sós cukorért, mint négy éve Van Buytent, majd kilövi a hosszút. 0-1. A második félidő elején jöhet egy pontrúgás, amire Cambiasso érkezik és fejjel mattolja a kapust. 0-2. A mérkőzés végén pedig egészen nyugodtan befújhat egy tizenegyest a spori, ami mögé Zanetti áll, aki természetesen nem hibázza el. 0-3. Mindenki góllal búcsúzik. De szép is lenne!

Okosat már nem tudok mondani, marad a búcsúzás: Capitano, Chuchu, Wall, Principe, köszönünk mindent, sosem felejtünk Titeket! Kívánjuk, hogy hosszú, boldog életetek legyen, legalább olyan boldog, mint amilyenek mi voltunk azokban csodás és felejthetetlen pillanatokban, amiket Ti okoztatok. Isten veletek!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik