Leonardo ecsetje VI - Válságértekezlet

183462 183462183462 183462
Vágólapra másolva!
2011.04.05. 11:04
Címkék
Nem akarom elvonni a figyelmet az esti Schalke meccsről, csak sajnos megcsúszott az értékelés, ezért kerül most terítékre. Eléggé egyértelmű...

Nem akarom elvonni a figyelmet az esti Schalke meccsről, csak sajnos megcsúszott az értékelés, ezért kerül most terítékre. Eléggé egyértelmű a dolog, kisregényt amúgy is nehéz lenne ebből a meccsből írni.Nem akarom elvonni a figyelmet az esti Schalke meccsről, csak sajnos megcsúszott az értékelés, ezért kerül most terítékre. Eléggé egyértelmű a dolog, kisregényt amúgy is nehéz lenne ebből a meccsből írni.

Gólelőnyt általában akkoriban szoktak adni egymásnak a csapatok, mikor a csapat elosztás esetén a szerencse jóvoltából eléggé elmosódnak az erőviszonyok, az általános iskolában a betonon nagyszünetben. Itt azonban nem erről volt szó, hanem, hogy az egyik csapat egész egyszerűen böszme volt. Az, hogy egy perc sem kell, egy ekkora meccsen a hátrányba kerüléshez okleveles, klasszis kreténség.

Arról nem beszélve, hogy ez az alapvető hiányosságokat és gyenge pontokat hatványozottan felerősíti.

Leo Intere nem a fegyelmezettségről híres, a kontrákra játszó Milan szinte röhögve játszott innentől kezdve a mágnestáblára rajzolt helyüket szigorúan őrző Interisták ellen.

Pandev nem ment vissza Seedorffal, ő ugyanis támadó volt, az, hogy Cambiassonak olykor három embere is volt, nem az ő problémája. A másik közeli headshot pedig, Motta és Cambiasso felváltott előrehúzódásai voltak, az ábrán jól látható, hogy kontrákhoz galloppozva csatlakozó Seedorffal kiegészülve sokszor 4 ember hozta a labdát az Inter védelemre.

Káosz és zűrzavar. A pláne, hogy egy kis szerencsével még így is visszajöhetett volna a csapat a meccsbe, de ez a jövőre nézve, lehet jobb is, hogy nem így alakult.

Tavaly egy Messi - Ibra - Pedro támadótrióhoz fellépő Dani Alvest és az őket mozgató Xavi manővert sikerült megállítani ugyanezzel a hadrenddel.

Nem kicsit elgondolkodtató, hogy a Milan az idei szezonból az ennyire sima győzelmeiből nehezen tudna DVD sorozatot csinálni. A Bayerntől elzavart, egyébként sem fiatal Van Bommel, a megkopott Gattuso az öreguras kiégett Seedorf és egy klasszis kifejezéstől távol álló Boateng középpályával lett simán leverve, a tavalyi triplázó gárda 3 helyen változott kezdőcsapata.

Elfogadhatatlan.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik