Brescia - Inter 1-1 - Ez van, kérem szépen.

183462 183462183462 183462
Vágólapra másolva!
2011.03.12. 10:03
Címkék
Reálisan nézve a helyzetet, nincs bosszankodnivalónk. A bajnokságban így is bravúrosan teljesít a csapat, (Leo, Capello debütáló rekordját döntötte...

Reálisan nézve a helyzetet, nincs bosszankodnivalónk. A bajnokságban így is bravúrosan teljesít a csapat, (Leo, Capello debütáló rekordját döntötte meg az előző fordulóban...) ez a botlás törvényszerű volt. Nem reális ekkora hátrányból bajnokságot nyerni, hiába gondoltuk hetekkel ezelőtt ezt szinte meggyőződve. Plusz a Milan - itthon mindenképp - tényleg jó csapat.

Ha így folytatjuk szégyellnivalónk nem lesz a bajnokságban, a BL-ben a Bayern hullámvölgyéből kiindulva, reális esély mutatkozik a továbbjutásra, az Olasz kupát is belehet húzni, összességében nincs okunk szomorkodásra. Az Ősz így alakult, rányomja bélyegét az egész szezonra, nincs mit tenni.

Pozitív, hogy 4-2-3-1-el kezdett a csapat, Leonardo fejlődőképességéről tanúbizonyságot adva, sajnálatos viszont Pandev rontott helyzeti illetve, hogy Córdoba ismét meccset befolyásoló hibákat vétett. Reméljük jövőre, a rutinosnak címkézett de inkább kiégett, idős középhátvédek helyett, a fiatalokba vetjük a hitet mivel - állítólag - már most nagyon ígéretesek (Faraoni) a klub növendékjei.

Julio Cesar pedig - a Bayern elleni bakit is kijavítva - ismét bebizonyította, hogy jelenleg a liga legjobb kapusa illetve a világ elit közvetlen tagja és, hogy az Inter történelmének kétségtelenül egyik legnagyobb kapusa. Örülünk, hogy hétről hétre láthatjuk Őt védeni és, hogy van nekünk.

Fel a fejjel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik