Németország: fogadás miatt eltiltották a korábbi Bayern-játékost

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.12. 19:19
A Német Labdarúgó-szövetség két meccsre eltiltotta Ivica Olicot, és 20 ezer euró pénzbüntetéssel bírságolta, amiért mérkőzésekre fogadott.

A 37 éves támadó jelenleg az 1860 München játékosa, Simon Krisztián csapattársa. A rutinos horvát támadó augusztus 26. és szeptember 11. között kilenc német másodosztályú mérkőzésre fogadott, de egyszer sem saját csapata találkozójára.

Ennek ellenére szabályt szegett, hiszen a profi játékosoknak meg van tiltva, hogy bármire is fogadjanak. Elmondása szerint a barátaival együtt tették meg közösen a téteket és a tippeket, amihez az ő bankkártyáját használták. Nem horribilis összegekkel fogadtak, szimplán csak kedvtelésből játszottak.

Olic elfogadta a büntetést, sajnálja az esetet, és elnézést kért. A büntetés azonban még nő, hiszen a játékost saját klubja, az 1860 München is megbünteti. Hogy ez a bírság mennyi lesz, nem árulta el a klub.

A korábban a Bayern Münchenben is megfordult csatár a Düsseldorf és a Stuttgart elleni meccset hagyja ki. Térdsérüléséből egyébként pont most tért volna vissza…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik