Bayern: Ma jobb játékos vagyok, mint hat évvel ezelőtt – Lewandowski

MTI/ CS. M.MTI/ CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.03.17. 11:22
null
Robert Lewandowski még nem gondol a visszavonulásra (Fotó: AFP)
Robert Lewandowski, a Bajnokok Ligája-címvédő Bayern München sztárja a német Sport Bildnek adott interjút, melyben elmondta, hogy még nem gondol a visszavonulásra, és úgy érzi, hogy jobb játékos most, mint korábban.

A német Sport Bildnek nyilatkozva a Bayern München 32 éves lengyel támadója azt mondta: tudja, hogy sokan nézik a korát, amikor a teljesítményéről beszélnek, de nem zavarja.

„Őszintén szólva jobban érzem magam most, mint 26-27 évesen. Ma jobb játékos vagyok, mint hat évvel ezelőtt” – fogalmazott Lewandowski. Arra, hogy három, négy vagy esetleg még öt évig is tudja-e tartani ezt a színvonalat, úgy válaszolt, hogy ezt nehéz megjósolni.

„Mindenképpen a lehető legtöbb évre tervezek, és tartani szeretném ezt a szintet” – tette hozzá. A bajorok csatára azt is elmondta, nem gondol arra, hogy a karrierje vége felé egy, a Bundesligánál alacsonyabbra értékelt bajnokságban, például Kínában vagy az Egyesült Államokban szerepeljen.

„El tudom képzelni, hogy a legmagasabb szinten, a Bayernnél fejezzem be a pályafutásomat, de erről még korai beszélni. Ha valami ilyen jól működik, akkor az ember nem akar váltani” – hangsúlyozta Lewandowski, aki szerda este harcolhatja ki csapatával a BL-negyeddöntőbe jutást a Lazio ellen.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
21.00:
Chelsea (angol)–Atlético Madrid (spanyol) (Tv: Spíler2) – élőben az NSO-n!
21.00: Bayern München (német)–SS Lazio (olasz) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik