Manuel Neuert teljesen ledöbbentette Toni Tapalovic menesztése (Fotó: Getty Images)

 

Számomra egy csapás ez a döntés, teljesen ledöbbentett. A semmiből jött az egész, egyáltalán nem értettem”mondta a Süddeutsche Zeitungnak Manuel Neuer, aki hozzátette, a sérülése miatt egyébként sincs jó passzban.

 
A Bayern menesztette kapusedzőjét – hivatalos

Amikor szembesültem a hírrel, úgy éreztem magam, mintha kitépték volna a szívemet. Ez volt a legőrültebb történés, amit valaha tapasztaltam a pályafutásomban. Pedig sok mindent átéltem már. Ez a döntés még a Schalke 04 szurkolóinak gyűlöleténél is durvább.”

A Bayern München mindig is egy nagy család akart lenni, ez az ügy viszont szégyellnivaló. Soha nem tapasztaltam ehhez hasonlót.”

Semmilyen indoklást nem kaptam, amit megértettem volna. Egy-két dolog ugyan elhangzott, de nem kaptam olyan érvet, amely kizárta volna, hogy megbeszéljük és tisztázzuk a dolgokat” – zárta mondandóját Neuer, aki határozottan cáfolta azokat a pletykákat, amelyek szerint Tapalovic rá nem tartozó információkat osztott meg vele.

Neuer súlyos sérüléssel bajlódik, nagy valószínűséggel kihagyja az idény második felét – éppen ezért volt szükségük Yann Sommerre a münchenieknek.