Meg is van Edin Terzic utódja a Dortmundnál – sajtóhír

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.06.13. 19:13
Nuri Sahin (balra) veszi át az irányítást a következő idénytől (Fotó: Getty Images)
Mint arról már beszámoltunk, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund vezetőedzője, Edin Terzic saját kérésére távozik a csapattól. A német sajtóban pedig már tényként közölték, hogy meg is van, ki veszi át a német szakember helyét.

Az egyik legismertebb német sportlap, a Bild arról számolt be, hogy a BVB korábbi játékosa, Nuri Sahin veszi át a csapat irányítását a következő idénytől. 

„Már csak a szerződés időtartalma és a pénzügyi részletek lehetnek kérdések, de szinte lehetetlen, hogy ne menjen végbe ez az üzlet” – fogalmazott a német portál. 

A mindössze 35 éves, német-török állampolgár Sahin játékoskarrierje során többször is megfordult a Dortmundban, ahol összesen 274 mérkőzésen lépett pályára. Edzőként azonban még csak a Antalyaspornál mutathatta meg magát, majd 2024 elejétől Terzic segédedzőjeként tevékenykedett. 

A BVB háza táján azonban más sajtóhírek is szárnyra kaptak a napokban, ugyanis a Ruhr Nachrichten állítása szerint a csapat veteránja, Mats Hummels nem marad a klubnál a következő idényben. 

A német oldal azt írja, Marco Reus után ismét egy nagy név távozik a dortmundi együttestől, hiszen a csapat nem hosszabbítja meg a 35 esztendős Hummels szerződését, így a nyáron szabadon igazolhatóvá válik. 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik