Az Eb után dől el Szalai Attila sorsa a Hoffenheimnél – sajtóhír

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.06.03. 13:09
Fotó: Getty Images
A nyári Európa-bajnokság után dönt Szalai Attila sorsáról a német élvonalban (Bundesliga) érdekelt Hoffenheim – írja a Kicker.

Nem túlzás azt mondani, hogy Szalai Attila számára nem jól sült el a németországi kaland. A Fenerbahcéban alapemberré váló belső védőért csaknem 12 millió eurót fizetett ki tavaly nyáron a Hoffenheim, de Szalai nem tudta beverekedni magát Pellegrino Matarazzo kezdőcsapatába. 

A magyar válogatott játékost ezért januárban kölcsönadták Freiburgba, de ott sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így miután bekerült Marco Rossi szövetségi kapitány Eb-keretébe, a kontinenstornán mutatott teljesítménye dönthet a sorsáról – tudta meg a német szaklap.

A Kicker szerint a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy jó teljesítmény esetén Szalai felkelti a potenciális kérők figyelmét, így egy olyan csapathoz kerülhet majd, amelyben játéklehetőséghez is jut. A második, kevésbé valószínű változat az, hogy a kontinenstornán látott produkciót látva Matarazzo ad még egy esélyt a 26 éves bekknek, hogy a felkészülési időszakban bizonyítson. 

Szalai Attila a mögöttünk hagyott idényben mindössze nyolc tétmeccsen jutott szóhoz, ezeken 435 percet töltött a pályán. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik