Hertha: Tudjuk, milyen irányba kell mennünk – Dárdai Pál

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2021.08.18. 10:14
null
Dárdai Pál (Fotó: herthabsc.com)
Érthetően nagyon csalódott volt mindenki a Hertha BSC-nél a német labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában a Kölntől idegenben elszenvedett 3–1-es fiaskó miatt. A mérkőzést követően a vezetőedző, Dárdai Pál elmondta, hogy villámcsapásként érte őket a vereség. A 45 éves tréner a Hertha honlapjának a hogyan továbbról beszélt a keddi edzés után.

„Tudjuk, milyen irányban kell továbbmennünk a következő hetekben – mondta Dárdai. – El akarjuk felejteni a hétvégén történteket. Össze kell rántanunk magunkat, és tesszük a dolgunkat tovább. Változtatunk a terhelésen annak megfelelően, hogy kik játszottak és kik nem. A játékosok újra optimisták, a keddi edzésen már jobb volt a hangulat. Világosan elmondtam nekik, hogy mi volt rossz, s most ennek megfelelően kell rendbe tenniük a dolgokat, és vissza kell vágniuk.”

Jó hír az együttes háza táján, hogy Dedryck Boyata és Davie Selke felépülvén a sérülésből ismét a csapat rendelkezésére áll. Ugyanakkor Kevin-Prince Boateng, Dárdai Márton, Peter Pekarík és Matheus Cunha kisebb sérülés miatt kedden egyéni edzésmunkát végzett, de Dárdai fiára és Pekaríkra várhatóan szerdán már újra teljes értékű munka vár.

A Hertha szombaton a Wolfsburgot fogadja a bajnokság második fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik