Hertha: Dárdaiéknak megvan a tervük az átigazolási időszakra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.24. 16:01
Dárdai Pál, a Hertha labdarúgócsapatának magyar vezetőedzője az rbb-online.de-nek adott rövid nyilatkozatot, melyben kitért a Hertha nyári átigazolási terveire.

A nyári erősítésekkel kapcsolatban konkrét nevekkel nem szolgált a magyar tréner, azt azonban elárulta, a vezetőséggel már leültek tárgyalni, hogy megvitassák az átigazolási terveket.

„Van tervünk, már sok mindent megbeszéltünk – mondta Dárdai Pál. – Ismerem a játékosaim, így azt is tudom, milyen típusú labdarúgókat keresünk. Minél dinamikusabbak, minél gyorsabbak, annál jobb.”

A Hertha korábban már több alapemberével – Vedad Ibiseviccsel, Niklas Starkkal és Salomon Kalouval – szerződést hosszabbított, ám így is akadnak piacképes futballisták, akik iránt a nyáron megnőhet az érdeklődés. Az oldal szerint az amerikai hátvédre, John Brooksra és a német középpályásra, Mitchell Weiserre is több csapat kivetheti a hálóját.

„Tudjuk, ha nagyon jól játszanak, nehéz lesz őket megtartani” – mondta Dárdai az esetleges távozókkal kapcsolatban.

Az oldal szerint Alexander Baumjohann biztosan távozik a nyáron, míg Szami Allagui, Valentin Stocker és Allan berlini jövője kérdéses, őket leszámítva azonban nem várható nagy mozgás a Herthánál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik