Hertha: A megalapozatlan kritikákból nem kérek – Dárdai

Vágólapra másolva!
2017.02.02. 21:36
null
Dárdai Pál a csütörtöki sajtótájékoztatón (Fotó: herthabsc.de)
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője mindenképpen győzelmet vár csapatától az Ingolstadt elleni szombati bajnoki mérkőzésen – ez is elhangzott a berlini labdarúgócsapat csütörtöki sajtótájékoztatóján.

 

„Nyomás nehezedik a csapatra is, rám is, de a sportban teljesen természetes, hogy két vereség után győzni kell” – mondta Dárdai Pál a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján.

A Hertha vezetőedzője a napokban a Nemzeti Sportnak beszélt arról, hogy a két idei bajnoki elveszítése számára nem egyenlő a válsággal. Ugyanezt megismételte csütörtökön is, hozzátéve:

„Ha szombaton is kikapunk, már beszélhetünk ilyesmiről, de most nem. Két meccs után szerintem korai lenne. Ismernek, nem vagyok az a típus, aki mindig mindent rózsaszínben lát, aki mindig csak a szépet mondja, de a megalapozatlan kritikákból sem kérek.”

Mint beszámoltunk róla, három berlini játékos, az edzésen bokasérülést szenvedő Haragucsi Genki, valamint a vírusos fertőzéssel kínlódó Vedad Ibisevic és Marvin Plattenhardt játéka kérdéses a szombati meccsen. Nos, Ibisevic csütörtökön már edzett, ő valószínűleg pályára léphet.

„Az Ingolstadt jól kontrázik, erős a rögzített játékhelyzeteknél, de mi is jól felkészültek leszünk, és mindent megteszünk, hogy a berlini drukkerek büszkén mehessenek haza a lefújás után. Ősszel ez mindig sikerült, leszámítva a Bremen elleni meccset – fogalmazott Dárdai. – Számítunk szurkolóinkra, nagyon várjuk a biztatásukat. Ha csak egy otthon marad közülük, máris rosszabb a hangulat.”

A berliniek hazai mérlege hét győzelem és egy vereség ebben a bajnoki szezonban.

A legutóbbi öt bajnokijából négyet elveszítő Hertha a Bundesliga-tabella hatodik helyén áll; a 16. helyezett Ingolstadt elleni mérkőzése szombaton 15.30 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik