Hertha: Nem nyolc, hanem tíz meccsel tervezek – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.15. 11:35
A Schalke legyőzése után szombaton ismét hazai közönség előtt lép pályára a Hertha BSC a német bajnokságban – Dárdai Pál, a berlini labdarúgók vezetőedzője már az Ingolstadt elleni mérkőzésről beszélt.

„A Schalke elleni győzelem révén megszerzett pontok értéke megkettőződik, ha megverjük az Ingolstadtot is – idézi a Berliner Morgenpost Dárdai Pált. – Minden tiszteletem az Ingolstadté, nagyon kellemetlen ellenfél, de ha jó napot fogunk ki, nem okozhat nekünk megoldhatatlan problémát.”Dárdai Pált. – Minden tiszteletem az Ingolstadté, nagyon kellemetlen ellenfél, de ha jó napot fogunk ki, nem okozhat nekünk megoldhatatlan problémát.”

A Bundesliga-tabella harmadik helyén álló fővárosiak az idénybeli 13 hazai bajnokijukból csak egyet veszítettek el, az övék a negyedik legjobb hazai mérleg – ezen az Ingolstadt, a Hannover, a Bayern München és a Darmstadt ellen javíthatnak még. S jön a Dortmund elleni kupaelődöntő is, sőt…

„A bajnokságból nyolc forduló van hátra, de én tíz mérkőzéssel tervezek” – mondta a magyar tréner, a kupaelődöntőre és a nagy álom megvalósítására, a fináléba jutásra célozva.

„Megnyugtatok mindenkit, vannak olyan jutalmazási forgatókönyveink, amelyeket adott esetben örömmel alkalmazunk” – tette hozzá Michael Preetz sportigazgató, nyomatékosítva: ha már ilyen jól alakult az idény eddigi része, európai kupaszereplésre készülnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik